Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megőrülök már, komoylan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megőrülök már, komoylan mondom valaki adjon tanácsot?

Figyelt kérdés

Az a nagy helyzet, hogy van egy barátom már 2 éve,tényleg szuper vele,egyszerüen imádom,el sem tudnám nélküleképzelni az életem,ő a másik felem. Viszont... van egy évfolyamtársam...és már rengetegszer azt álmodtam, hogy mindig megakarjuk csókolni egymást,de nem lesz semmi mert közbeszóól a lelkiismeretem h van barátom,aztán pár álmomban 2-3ban már megcsókoltuk egymást mert nem birtam már tovább,és ezek az álmok kinoznak már egy jó fél éve. :D

Amugy élőben is nagyon jóba vagyok a fiuval sőt,igazán kedveljük egymást,de sose tudnám elképzelni h a barátom legyen,egyszerüen csak rettenetessen vonzódom hozzá. Nem tudok mit csinálni... :S Nem akarom megcsalni a barátom,de néha megszólal bennem a kisördög, hogy uristen meg kell csókolnom, avgy hagynom kell h megcsókoljon már ez a srác vagy megőrülök. Tudom, hogy ez nem normális. De most mit tegyek? :/

2013. febr. 12. 18:55
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha szerelmes lennél, nem lenne kisördög.. Te inkább nagyon nagyon szereted a barátodat. De a kettő sajnos nem ugyan az.
2013. febr. 12. 18:57
 2/10 A kérdező kommentje:
Akkor most mit tegyek?
2013. febr. 12. 18:58
 3/10 anonim ***** válasza:

Szakíts a barátoddal könyörgöm!!!

Nagyon önző dolog, amit csinálsz. Nem vagy belé szerelmes, csak kihasználod, hogy törődik veled. Önbizalom generátornak használod. Ez nagyon gerinctelen viselkedés.

2013. febr. 12. 19:00
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudnék nélküle élni...senki sem potolná őt :S probálok hozzá a legjobb lenni,nem megcsalni,mindent megadni...mindent megteszek,és annyira jól érzem magam vele,még snekivel nem volt ilyen jó,csak ezek az álmok megőritenek :S
2013. febr. 12. 19:02
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha hűséges akarnál lenni tényleg akkor nem zetszelegnél annak a másik fickónak.
2013. febr. 12. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj olyan örülten, vadul szeretkezni a barátoddal, ahogy csak tudsz. Azzal talán felébresztesz benne valamit, ami neked hiányzik.
2013. febr. 12. 19:07
 7/10 A kérdező kommentje:
A sexel nincs semmi probléma az mindig vad és jó :D amugy meg mig a barátommal vagyok nem is gondolok amarra a fiura nem is álmodokv ele semmi :D
2013. febr. 12. 19:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem azzal a fiúval szakítsd meg a kapcsolatot, távolodj el tűle, ne jópofizz vele és akkor talán elmúlik ez az álmodósdi és a barátoddal való kapcsolatod megmented.
2013. febr. 12. 19:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nőj fel végre!

És akkor nem nem lesznek ilyen problémáid.

2013. febr. 12. 20:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Elképedve nézem, hogy itt mindenki dobálózik a szavakkal és lenézi a kérdezőt, miközben nem is tehet róla, hogy ezek az érzelmek kialakultak benne. Azért megnézném, hogy a válaszadóknak mekkora arcuk lenne ha hasonló szituációba kerülnének. Szerintem szakítsd még a kapcsolatot a ketteskével. Tudom, hogy nehéz de itt nincs jó megoldás és úgy látom a kapcsolatod nem éri meg, hogy feláldozd.
2013. febr. 12. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!