Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megőrülök már, komoylan mondom valaki adjon tanácsot?
Az a nagy helyzet, hogy van egy barátom már 2 éve,tényleg szuper vele,egyszerüen imádom,el sem tudnám nélküleképzelni az életem,ő a másik felem. Viszont... van egy évfolyamtársam...és már rengetegszer azt álmodtam, hogy mindig megakarjuk csókolni egymást,de nem lesz semmi mert közbeszóól a lelkiismeretem h van barátom,aztán pár álmomban 2-3ban már megcsókoltuk egymást mert nem birtam már tovább,és ezek az álmok kinoznak már egy jó fél éve. :D
Amugy élőben is nagyon jóba vagyok a fiuval sőt,igazán kedveljük egymást,de sose tudnám elképzelni h a barátom legyen,egyszerüen csak rettenetessen vonzódom hozzá. Nem tudok mit csinálni... :S Nem akarom megcsalni a barátom,de néha megszólal bennem a kisördög, hogy uristen meg kell csókolnom, avgy hagynom kell h megcsókoljon már ez a srác vagy megőrülök. Tudom, hogy ez nem normális. De most mit tegyek? :/
Szakíts a barátoddal könyörgöm!!!
Nagyon önző dolog, amit csinálsz. Nem vagy belé szerelmes, csak kihasználod, hogy törődik veled. Önbizalom generátornak használod. Ez nagyon gerinctelen viselkedés.
Nőj fel végre!
És akkor nem nem lesznek ilyen problémáid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!