Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érint a tudat, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érint a tudat, hogy a párodnak mások is tetszhetnek?

Figyelt kérdés
Haverja megkérdezi tőle h "Dugnád,mi?" és erre a válasz Igen...az egy kicsit sok...vagy én vagyok a hülye? :S
2013. márc. 12. 17:46
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Pedig hidd el 11-s, nálad sok szebb nőt talál a pasid, aki jobban bejön külsőre neki, mint te. Igazat írt az a hozzászóló az első oldalon.

Nagyon nagyon ritka, hogy egyszerre mindkét dolog teljesüljön, a külső-belső ideál.

2013. márc. 12. 20:11
 22/27 anonim ***** válasza:

Has mások jobban tetszenének neki mint én, rettenetesen megsértődnék, még ott is hagynám. Ahogy az egyik válaszoló írta, tetszhet más, nekem is tetszik, de NEM jobban, mert az tényleg azt jelentené, hogy én csak egy pótlék vagyok, mert a bizonyos másik illetőt/illetőket nem kaphatja meg. És ez undorító.

Másrészről: ritka nagy parasztság ilyet mondani a másik előtt... mondjuk én már jártam úgy is, hogy nem előttem beszéltek ilyesmiről egy haverjával, de mégis megtudtam, ő pedig nem is tudja, hogy én tudom. (:D) Borzalmasan rosszul esett. Én senki mással nem k*ratnám meg magam attól függetlenül, hogy tetszik... látszik hogy a férfiak és nők mennyire különbözőek:D

2013. márc. 12. 20:13
 23/27 A kérdező kommentje:

Huhh, bocsi h félreérthető voltam. Az adott beszélgetésnél nem voltam ott, a jelenlétemben sosem mondana hasonlót, de még csak meg sem nézi őket.

Így?

2013. márc. 12. 20:16
 24/27 anonim ***** válasza:

Miert te azt hitted attol mert vagy neki megvakult es nem nez meg csinos lanyokat?

De edes..

2013. márc. 12. 20:23
 25/27 anonim ***** válasza:

Hát így, hogy nem előtted volt, szerintem nem gáz. Én is mondok ilyet a haverjaimnak, ha nagyon bejön egy srác külsőre, hogy hmm nem rugdosnám ki az ágyamból. De persze ez nem jelent attól még semmit, alapból nem lennének soha egyéjszakás kalandjaim, a barátom mellett meg aztán főleg nem lenne esélye másnak. Szerintem ezt nem kell ennyire komolyan venni.

És őszintén engem nem zavar, hogyha másokat is szépnek gondol, bár azt hiszem nekem kicsit túl sok önbizalom jutott, ...de tudom, hogy az én hatásomat senki nem tudná felülmúlni nála, szóval hiába akármilyen jó nő valaki. És ez fordítva is igaz, nála is lehetne sokkal esztétikusabb pasikat találni nyilván, de mégis amilyen hatást meg érzelmeket ő kivált belőlem, azt nincs az a külső, ami felül tudná múlni.

Szerintem ne idegeskedj ilyesmin feleslegesen, nem kell ennyire véresen komolyan venni az életet. ha előtted mondaná az más, mert a tisztelet hiánya tényleg, de így én nem érzem problémának.

21L

2013. márc. 12. 22:12
 26/27 anonim ***** válasza:

4. vagyok, gyanítom, hogy a 11. az én hozzászólásomra reagált.

Ez butaság, már ne is haragudj. Párom nem az ideálom külsőleg, és vannak olyan férfiak, akik sokkal jobban bejönnek nála. De ettől ő még nem pótlék, mert nem csak a külseje miatt vagyok vele, egy kapcsolat nem ennyiből áll. Tudod, mi sokat beszélgetünk ilyen dolgokról, hogy konkrétan ki tetszik külsőleg a másiknak (közös ismerős vagy híres ember), vagy milyen belső tulajdonságokon lenne jó egy picit változtatni a másiknak és magunknak, meg hasonló dolgokról. Ő azt mondta nekem, hogy ha megismerkedne egy olyan nővel, aki teljes mértékben az ő ideálja, tehát külsőleg és belsőleg is, akkor valószínűleg elhagyna engem. Ahogyan én is őt. Megcsalni nem fogjuk egymást. Viszont az egyik az, hogy ilyen ember nem létezik (hiszen ez csak akkor ér valamit, ha a másik számára én is tökéletes vagyok, nem csak ő nekem). Ha pedig létezne is, egyikünk sem adna esélyt arra, hogy belsőleg megismerjük ennyire. De ha esetleg mégis ez történne mondjuk vele, akkor én kérném, hogy szakítsunk, mert ha velem marad, élete végéig azon rágja magát, hogy de mi lett volna ha... ahogy én is fordított esetben.

De mondom, erre nincs esély. Ne éljetek álomvilágban. Nem pótlékok vagyunk ettől, hanem társak, nincs tökéletes ember, nincs tökéletes család, nincs tökéletes párkapcsolat, nem is lehet. Amellett, hogy sok dologban rendkívül idegesítőnek tartom páromat (ahogy ő is engem), és külsőleg sem pont a zsánerem (ahogy én sem neki), nagyon szeretjük egymást, és 9 éve vagyunk együtt, együtt tervezünk, együtt élünk. Sosem bántanánk meg a másikat ilyesmivel, de őszintén beszélünk egymással, és nem sértődünk meg minden kis hülyeségre. Nem játsszuk el, hogy csak a másik létezik, senki mást nem látunk. Szoktam is néha mondani, ha egyik kedvenc színészem filmjét nézzük együtt, (a karakter maga, akit játszik, és a színész külseje is nagyon hasonló az én elképzelt ideálomhoz), hogy nézem a filmet, nézlek téged, és marha kiábrándító vagy, ahogy szürcsölöd a szörpödet meg ropogtatod a kukoricádat közben :) De ezeket nem vesszük és nem gondoljuk komolyan.

2013. márc. 12. 22:30
 27/27 anonim ***** válasza:

Ki milyen rózsát szakajt, olyat szagol.

Normális pasit kell választani.

Mikoriban összejöttünk a párommal, történt egy eset. A tanárnőm félre hívott, hogy szeretné elmondani, hogy becsüljem meg ezt a fiút, mert nagyon ritka. Tanúja volt egy beszélgetésnek. A párom két haverjával sétált. Az egyik meglátott egy -valószínűleg vonzó- nőt. Megkérdezte a barátomat: "kinyalnád?" Erre a barátom: "mivan? nem nyalok én senkit, van barátnőm, akit szeretek, szerinted érdekel más?".

Ez több, mint 4 éve volt. Azóta sem tapasztaltam, hogy más csaj érdekelné.

Normális pasit kell keresni.

25/l

2013. ápr. 8. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!