Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy érint a tudat, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érint a tudat, hogy a párodnak mások is tetszhetnek?

Figyelt kérdés
Haverja megkérdezi tőle h "Dugnád,mi?" és erre a válasz Igen...az egy kicsit sok...vagy én vagyok a hülye? :S
2013. márc. 12. 17:46
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
58%
Egyik hozzászólásra szeretnék reagálni.Azt elfogadom,hogy a páromnak más is tetszhet,más is bejön neki,mást is megnéz.Ennél tovább viszont ne lépjen,és sem előttem,sem a hátam mögött ne legyen velem szemben tiszteletlen,és akkor nincs baj.Flört,bájolgás,előttem tett alpári megjegyzések kizárva!Ebben egyetértünk.Viszont azt nehezen emészteném meg,ha más JOBBAN BEJÖNNE NEKI,mert ez azt mutatná,hogy valamilyen szinten csak pótlék vagyok,és csak megelégszik,beéri velem.A párom azért legyen a párom ,mert én kellek neki mindenestül,ne azért,mert nincs jobb.Ne egy barátnő kelljen neki,hanem én...
2013. márc. 12. 18:03
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Én attól borultam ki egyszer, amikor rájöttem hogy benne van valami fészbúk csoportba ahol nagyseggű nőkről posztolnak fotókat...

Nem érdekelt volna különösebben, de miért kell titkolózni.

2013. márc. 12. 18:03
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
ebben a szituációban azt kiáltanám h. "már elnézést!!" és leadnék neki egy stricipofont
2013. márc. 12. 18:06
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Aki azt hiszi hogy a fiuanak csak o tetszhet es senki mas az nagyon alomvilagban el. Attol hogy van valakije meg nem lett ronda az osszes tobbi no!
2013. márc. 12. 18:26
 15/27 anonim ***** válasza:

Hát a párod egy utolsó paraszt. Én egy ilyen megjegyzés után,tuti szakítanék.

A hátad mögött se mondjon ilyet,nem hogy a szemedbe. Ja és ha valaki igazán szeret valakit,akkor annak nincs a Földön jobb,és szebb,csak a párja.Ha nem így van akkor ott valami gond van!

2013. márc. 12. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:

Nyilván tetszenek mások is neki, hiszen sok szép nő van a világon. Ezzel nincs semmi bajom.

Annyi az elvárásom, hogy ne előttem folytassák le a "dugnád" típusú beszélgetéseket a haverjával.

2013. márc. 12. 18:32
 17/27 anonim ***** válasza:

Rosszul, ha csak a fő kérdésre válaszolok.

Nem tűrném, ha a magyarázatot is olvasom.

Ez megalázó, ez ha nem előttem történik is elfogadhatatlan számomra.

Nem vagy hülye. Ez a pasi semmibe vesz.

Hüh...nem is tudok mit írni, igazán felhúztam magam ezen.

26/N

2013. márc. 12. 18:58
 18/27 anonim ***** válasza:

Na, ahogy nézem jól le leszek pontozva, de egy-egy olyan igazán jó nőnél még én szólok a barátomnak, hogy ezt aztán érdemes megnézni.

A barátom legjobb barátjának a nője ilyen, nem is kedvel engem, mert velem tudnak ilyenekről beszélni a fiúk.

Számomra nem megalázó, hát jóhogy megfektetné, ha olyan a teste, mint másoknak retusálva sem. A lényeg, hogy én vagyok, aki kívül-belül tetszik neki, és velem akarja leélni az életét.

2013. márc. 12. 18:59
 19/27 anonim ***** válasza:

Ha velem szembejön egy pasi,én is mondom a barátnőmnek,hogy "helyes volt,mi??" és kb. ennyi.Talán kicsit sok,amit mond,de nem mindegy milyen hangsúllyal teszi.Pl. viccesen,röhögnek,utána megpuszil,így poénos.Ha ezt komolyan,mindenfajta humor nélkül az más.Mi is szoktunk a párommal hülyülni,hogy "basszus xy totál kiakadt,amiért összeköltöztünk" meg ő is mondja a barátainak,hogy "megyek,mert Mari nem nézi jó szemmel,hogy Dórival ilyen sokat vagyok" stb. De ezt viccesen.

Beszélj vele,kérdezz rá.Ennyi.:)

2013. márc. 12. 19:00
 20/27 anonim ***** válasza:

ui:

természetes, hogy vannak szép nők , sőt nálam sokkal szebbek, az is természetes, ha megnéz valakit, én is észreveszem, ha egy jóképű férfit látok, de az orrom előtt ne tegyem megjegyzést rá, és ne bámulja, és ne nézze meg feltűnően, ennyi tisztelet jár a másiknak, de iylen kifejezést....

(Bár a pár nélküli férfiak ilyen kijelentésén is ki szoktam akadni)

2013. márc. 12. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!