Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érint a tudat, hogy a párodnak mások is tetszhetnek?
Figyelt kérdés
Haverja megkérdezi tőle h "Dugnád,mi?" és erre a válasz Igen...az egy kicsit sok...vagy én vagyok a hülye? :S2013. márc. 12. 17:46
1/27 anonim válasza:
Hát ha előttem mondja az azért gáz. Nyilván a haverjaival megbeszélik ha látnak egy jó csajt ez természetes, de azért ha ott vagyok elvárom, hogy megadja azt a tiszteletet, hogy nem bámul más nőket, meg nem tesznek a barátaival megjegyzéseket.
2/27 anonim válasza:
Nagyon rosszul tud esni,és rosszat tesz az ember önbecsülésének,ha a jelenlétében a párja ilyen alpári megjegyzésekre reagál.Természetesen megnézheti a szép nőket,akár tetszhet neki más is,viszont a tiszteletlenség velem szemben kiveri a biztosítékot.Ugyanígy a flörtöt sem volnék képes elviselni,tolerálni.
3/27 anonim válasza:
Rosszabb volna, ha mindenki rondának tartaná.
4/27 anonim válasza:
Ez a "dugnád" beszólás annyira undorító, hogy pofánvágnám aki mondogatja... egyébként ne éljünk álomvilágban, minden nőnek és férfinak van ideálja, külsőleg is belsőleg is, és a párja ritkán fedezi mindkettőt, mindenben (aki azt mondja, hogy igen, az vagy oltári szerencsés, vagy egyszerűen hazudik, talán tudta nélkül is). Nekem is van olyan férfi, nem is egy, aki külsőleg jobban tetszik, mint a párom, neki is van olyan nő, aki neki jobban bejön, mint én. Ezen nem fennakadni kell, hanem elfogadni, mert nem ezen múlik egy kapcsolat.
Mellesleg oltári nagy bunkóság volt párodtól is meg a haverjától is ez a beszólás, ha előtted történt.
5/27 anonim válasza:
Bocs, félreolvastam a kérdésed. Nézd ,ez egy olyan dolog, ami természetes, még ha sokan tagadják is, de egyszerűen elvárandó, hogy elrejtsük (főleg ne ilyen alpári stílusban fejezzük ki), és ezzel nincs semmi gond.
6/27 anonim válasza:
Jó bunkó haverja van, hogy előtted dugnádozik.Ez van, tetszhet más is csak ne szexeljen vele.
7/27 anonim válasza:
szerintem akkor is bunkóság, ha a hátam mögött történik..haverjai jót röhöghetnek rajtam.
9/27 anonim válasza:
Hát én erre tuti felháborodnék. Mondj máskor mások előtt még megalázóbbat a számára. Pl húú basszus micsoda pasi, egyből elmentem :D ,persze ugy hogy mások is hallják.
10/27 anonim válasza:
9-es, ezzel csak magát járatja le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!