Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lány vagyok és tetszik nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány vagyok és tetszik nekem egy nő, aki nem tud róla. Nekem van párom, neki is, mi legyen?

Figyelt kérdés

Lány vagyok, és igaz pasim van, de tetszik nekem egy nő, ráadásul ő ott dolgozik ahová én vizsgálatokra járok, illetve ő ott az aszisztens. Neki van családja, és nem hinném hogy lennének hajlami, de néha olyan furán néz rám :)

most akkor bi szex lennék vagy mi? Inkább érzelmi indíttatásaim vannak felé mint szexuális. De a páromat is szeretem, csak ő néha kicsit lesz*r.

Néha a nőci olyan furán néz rám, mosolyog, de ritkán látom sajna, nem tudom sejt e valamit. Vagy benne lenne kapcsolatban ha nem lenne senkije.

Fura mi?

Nő is, a dokimnál dolgozik, és még párunk is van.

2013. márc. 11. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:

próbálj vele beszélgetni legközelebb

ha ő is vonzódik hozzád akkor érezni fogod,mosolyog ,nem veszi le rólad a szemét, ezt nem tudom elmagyarázni de olyankor vibrál a levegő köztetek.

addig meg derits ki róla minél többet ha fent van esetleg közösségi oldalakon irhatnál neki .

2013. márc. 11. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
33%

Ne felejtsetek el szólni nekem! Szívesen végignézném az "eksönt"... talán még be is szállnék! :)

20f

2013. márc. 11. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!