Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy fiú tetszik nekem, hogyan közelítsem meg hogy ne legyen visszautasító?
Figyelt kérdés
Van egy srác a munkahelyemen,nekem nagyon bejön és mikor ránézek mindig mosolyog és én is mosolygok,persze ez még nem jelenti azt hogy járna velem.2012. nov. 29. 09:58
1/6 anonim válasza:
Tengeralattjáróval közelítsd meg.
2/6 A kérdező kommentje:
Kösszz:D:D Vicces:D
2012. nov. 29. 10:21
3/6 anonim válasza:
Nem tudsz egyebet tenni, mint, hogy kedves vagy vele. Mosolyogsz, beszélgetsz vele, valamilyen ürüggyel kitalálsz lehetőséget arra, hogy kettesben legyetek. és megérinted őt. Mondod neki, hogy milyen kedves vagy, meg ilyenek. Ha nem lép, akkor vagy felejtsd el, vagy vágd a képébe, hogy jó vele.
4/6 anonim válasza:
Az lesz a nehéz ebben, hogy a kulcsszónak "párkapcsolat"-ot adtál meg :D Szerintem ezt azért fontold meg :) + Lehet, hogy házi nyúlra sose lőne. Ilyen is van :\
5/6 anonim válasza:
Tetszetek egymásnak, csak az a béna nem mer kezdeményezni... :D
Menj oda hozzábeszélgetni, és hívd el sétálni! :D
6/6 anonim válasza:
Ha örülten szerelmes beléd látásból, akkor akármit tehetsz, jó pontnak veszi. Ha nem kellesz neki egyáltalán, akkor meg legfeljebb lekoptat a fenébe. Nincs ezzel gond, tudod, ez fordítva!! így szokott működni. Te vagy most a pitizős fél, akkor be kell vállalnod ,hogy pofára esel. Mindig ennek a félnek a nehezebb. Nincs recept,hogy hogy ne legyen visszautasító. Ha nem tetszel neki arcra, akkor úgyis bebukod,el leszel kapálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!