Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik egy fiú, mi legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rebekkka kérdése:

Tetszik egy fiú, mi legyen?

Figyelt kérdés
Már volt puszi meg ilyenek..de még nem járunk meg semmi. sót már meg is csókolt, de én olyan hülye voltam h nem csókoltam vissza.ezt nagyon bánom most már és állandóan ilyen álmaim vannak h én csókolom meg őr. de attól tartottam akkor is mi van ha rosszul csókolok? :/ :))

2013. jan. 5. 15:13
 1/6 A.Romanov ***** válasza:
Ne legyél már ennyire tesze-tosza, mond meg neki szépen.
2013. jan. 5. 15:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Csak az van h tudja h szeretem. Nem vagyok tesze-tosza.
2013. jan. 5. 15:15
 3/6 A.Romanov ***** válasza:
Nyilván, ha megcsókolt minimum tetszel neki. Namost ha szereted akkor hol itt a probléma? :)
2013. jan. 5. 15:18
 4/6 A kérdező kommentje:
Háát ott h ő már ugye arra adologra is gondolt.valószínű. és én azt még annyira nagyon nem szeretném. még most nem..bár mondta h nem erőlteti és h nem kell rögtön azzal kezdeni meg h nyugodjak meg meg ilyenek és nagyon szeretem meg minden már vagy 1 éve tetszik meg minden.. és nem tudom h helyes lenne ez.. pedig tényleg nagyon szeretem és már rengeteget beszéltünk ilyenekről :)
2013. jan. 5. 15:22
 5/6 A.Romanov ***** válasza:
Ha az arra a dologra alatt arra gondolsz amire gondolok nagyon nagyon korai volna 13 évesen, egyrészt mert kis barátod mehet érte a dutyiba másrészt mert ennyi idősen még nem kéne, én bízom benne hogy 13 évesen még meg lehet állni és szép szerelemben éldegélni amíg elérkezettnek látod az időt.
2013. jan. 5. 15:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Persze és csak egy évvel idősebb nálam..és én nem is gondolok ilyenre és ő sem erőlteti tényleg és mondta h foglalkozna velem meg minden de akkor most pedig én kezdeményezzek mivel ő már rengetegszer kezdeményezett.. :D nem tudom...
2013. jan. 5. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!