Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rebekkka kérdése:
Tetszik egy fiú, mi legyen?
Figyelt kérdés
Már volt puszi meg ilyenek..de még nem járunk meg semmi. sót már meg is csókolt, de én olyan hülye voltam h nem csókoltam vissza.ezt nagyon bánom most már és állandóan ilyen álmaim vannak h én csókolom meg őr. de attól tartottam akkor is mi van ha rosszul csókolok? :/ :))2013. jan. 5. 15:13
1/6 A.Romanov válasza:
Ne legyél már ennyire tesze-tosza, mond meg neki szépen.
2/6 A kérdező kommentje:
Csak az van h tudja h szeretem. Nem vagyok tesze-tosza.
2013. jan. 5. 15:15
3/6 A.Romanov válasza:
Nyilván, ha megcsókolt minimum tetszel neki. Namost ha szereted akkor hol itt a probléma? :)
4/6 A kérdező kommentje:
Háát ott h ő már ugye arra adologra is gondolt.valószínű. és én azt még annyira nagyon nem szeretném. még most nem..bár mondta h nem erőlteti és h nem kell rögtön azzal kezdeni meg h nyugodjak meg meg ilyenek és nagyon szeretem meg minden már vagy 1 éve tetszik meg minden.. és nem tudom h helyes lenne ez.. pedig tényleg nagyon szeretem és már rengeteget beszéltünk ilyenekről :)
2013. jan. 5. 15:22
5/6 A.Romanov válasza:
Ha az arra a dologra alatt arra gondolsz amire gondolok nagyon nagyon korai volna 13 évesen, egyrészt mert kis barátod mehet érte a dutyiba másrészt mert ennyi idősen még nem kéne, én bízom benne hogy 13 évesen még meg lehet állni és szép szerelemben éldegélni amíg elérkezettnek látod az időt.
6/6 A kérdező kommentje:
Persze és csak egy évvel idősebb nálam..és én nem is gondolok ilyenre és ő sem erőlteti tényleg és mondta h foglalkozna velem meg minden de akkor most pedig én kezdeményezzek mivel ő már rengetegszer kezdeményezett.. :D nem tudom...
2013. jan. 5. 15:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!