Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen temank kellene legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen temank kellene legyen ha en 14 es o 15 eves?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Eloszor is bocsanat, hogy nem irok ekezettel, de roman a billentyuzetem.Nos, van egy 5 honapos kapcsolatom, nagyon szeretjuk egymas es ez az elso.Lehet, hogy lesz aki beszol nkm, hogy "14evesnek minek kell kapcsolat?"-de ez van.Tehat, en mar igy 14 evesen is erzem a kemiat koztunk, de ez korantsem azt jelenti, hogy le akarok fekudni vele.Egesz kicsi korom ota ismerem a fiut, es meg voltunk szerelmesek egymasba.Majdnem mindig a szexrol beszelunk...elmeseltem, hogy mikor akarok.bla..bla...s hogy mi az elkepzelesem, s ugyanezt tette o is.Nem tudom, hogy ez mennyire normalis es gyakori.Csk azzal tudnam en megmagyarazni, hogy azert van ez mert fiatalok vagyunk s most kezd erdekelni.Ti mit gondoltok errol?Szerintem az sem kellene legyen a temank, hogy Petofi Sanyi bacsi milyen klassz verseket irt.Mi a velemenyetek?Osszatok meg velem, vagy priviben is beszelhetunk.Elore koszonom nagyon szepen.
2013. jan. 5. 11:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Nincs recept erre azon kívül, hogy beszélgessetek bármiről, ami épp foglalkoztat benneteket - tényleg bármiről. Ha ez a szex, akkor arról. Teljesen egészséges beszélgetni róla, és ez még nem jelenti azt, hogy azonnal le kell feküdnötök egymással. Sőt, a beszélgetés kicsit le is vezeti a szexuális vágyat, és lehet, hogy ti egyelőre így élitek ki ezt, ami nagyon rendben van. :) Természetes, hogy a téma izgalmas nektek, ettől a kortól valószínűleg nyugdíjas korotokig az is marad. :D (Csak nézz körül itt, hogy melyik kategória a legnépszerűbb...) Ne erőltessetek magatokra témákat, amik nem is érdekelnek, mert a végén csak azt fogjátok a másik félhez kötni, hogy milyen unalmas dolgokról kell vele dumálni. Élvezzétek ki a beszélgetéseiteket, nincs semmi para. :)
2013. jan. 5. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!