Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezett a számba, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezett a számba, ha mondtam, hogy szóljon előtte?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy szórakozóhelyen megkívántuk egymást a barátommal és kimentünk a wc-re. Szájjal elégítettem ki és mondtam neki szóljon előtte. Ez helyett ő ráhúzta a fejem és a számba élvezett. Elsírtam magam, hogy hogy lehet ennyire tahó. Aztán kérte a nagy bocsánatokat, hogy nem tudott ellenállni. Nagyon szarul és sértettnek éreztem magam. Ott hagytam és eljöttem egyedül haza. Azóta sokszor bocsánatot kért, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy lehet ekkora bunkó. És ez nem prűdség, mert ha ez itthon történik és megkér rá biztos nem mondok nemet.
2013. márc. 11. 14:22
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Forditva is igaz.....foleg forditva, a pasi elvarja h bekapjak neki, es meg le is nyeljek mert az alap!! De oromot okozni a nonek oralisan? Aaaahhhh ilyet nem szabad toluk kerni....mekkora tahok az ide posztolo ferfiak, amugy tuti vannak vagy 14 evesek es orulnenek ha egyszer akarcsak egy ven budos oregasszony bekapna nekik......idiotak
2013. márc. 12. 13:57
 22/31 anonim ***** válasza:
Mi van, nem akarnak kinyalni és itt vezeted le a feszkót?
2013. márc. 12. 14:26
 23/31 anonim ***** válasza:
Hmm nem csak hanyok az olyanoktol mint te :) de koszonom itthon minden rendben van , en is es a parom is mindent megadunkna masiknak....a kis taknyosok, mint te, csak almodni mernek hogy ilyen jo dolguk legyen, de kosz hogy ismeretlenul szidalmazol, kedves emberi leny lehetsz...
2013. márc. 12. 21:20
 24/31 anonim ***** válasza:
Te kezdted. Mellesleg a sítlusod alapján benned a madár sem járt már egy ideje.
2013. márc. 13. 06:43
 25/31 anonim ***** válasza:
Csak itt ilyen a stilusom, bar nem ertem miert farasztom magam egy ilyen puhapocson mint te....igazad van, rad hagyom az sokkal bolcsebb ;) szerintem forditva meginkabb tobb a valosagalapja... Orulnel ha jartal volna mostanaban vkiben vagy csak bekapta volna vki, ez a stilus tul sok tesztoszteronrol arulkodik, valszeg reg uritettel...sajnalkak!
2013. márc. 13. 11:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Benned is túltenghet a tesztoszteron, ami nyilván, masszív, férfias külsőt kölcsönöz, ezért taszítod az erősebbik nemet.

Persze én megértem, hogy valahol le kell vezetned a frusztrációdat. Rám hagyod, de azért tovább vergődsz. :)

2013. márc. 13. 12:17
 27/31 anonim válasza:

21/#

Te mondod hogy 14-évesek vannak,

amikor így ìrsz.:biztos vannak itt 14 evesek -.-

2014. dec. 30. 09:54
 28/31 anonim válasza:

19/27-re válasz igaz majd 10ev kesessel

örüljön, hogy bekaphatja!

ennyi

barkinek nem adom oda

2021. dec. 28. 16:13
 29/31 anonim válasza:

21/28 ezt meg te honnan a faszbol akarod tudni, okoska?

ferfi 4x

2021. dec. 28. 16:15
 30/31 anonim válasza:
26/29 baszatlan fapicsa
2021. dec. 28. 16:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!