Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezett a számba, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezett a számba, ha mondtam, hogy szóljon előtte?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy szórakozóhelyen megkívántuk egymást a barátommal és kimentünk a wc-re. Szájjal elégítettem ki és mondtam neki szóljon előtte. Ez helyett ő ráhúzta a fejem és a számba élvezett. Elsírtam magam, hogy hogy lehet ennyire tahó. Aztán kérte a nagy bocsánatokat, hogy nem tudott ellenállni. Nagyon szarul és sértettnek éreztem magam. Ott hagytam és eljöttem egyedül haza. Azóta sokszor bocsánatot kért, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy lehet ekkora bunkó. És ez nem prűdség, mert ha ez itthon történik és megkér rá biztos nem mondok nemet.
2013. márc. 11. 14:22
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
#9 amúgy remélem egyszer a szádba élveznek, úgy, hogy nem akarod.
2013. márc. 11. 15:26
 12/31 anonim ***** válasza:
Köpted volna az arcába.
2013. márc. 11. 15:41
 13/31 anonim ***** válasza:
Remelem kidobod ezt a fa.sszopot.......a te erdekedben! Talalsz nala ezerszer jobbat, hidd el....en sem hittem, nekem is voltak hasonlo elmenyeim, aztan a mostani parom tisztel es szeret annyira h semmi olyat nem csinal ami engem megalazna, vagy rosszul viselnem.....mint pl h szorakozohelyen az akaratom ellenere leg.ecizik.....mondom ugy h en ezt megengedem neki...h barhova elvezzen, de te nem engedted meg neki ez a kulonbseg... :)
2013. márc. 11. 15:46
 14/31 A kérdező kommentje:
Szeret engem, alapból nem ekkora tahó. De nekem ez akkor is fájt és megalázó volt. A vélemények alapján jó hallani, hogy nem én reagáltam túl.
2013. márc. 11. 16:00
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

"#9 amúgy remélem egyszer a szádba élveznek, úgy, hogy nem akarod."

Most mit vártál? Ez bennne van a pakliban. Nem értem mit kell ennyit hisztizni egy kis genyó miatt. Most belehaltál, vagy mi. A pasid sem rohan ki nyalás közben fogadmosni, vagy igen.

Mellesleg faszi vagyok, így nem igen fognak a számba élvezni.

2013. márc. 11. 17:25
 16/31 A kérdező kommentje:
Akkor tök mindegy sose fogod megérteni...
2013. márc. 11. 17:32
 17/31 anonim ***** válasza:
57%
Örülj neki, hogy nem peckelte ki a szemeid két szál gyufával és nem oda lőtt.
2013. márc. 11. 19:08
 18/31 A kérdező kommentje:
Jézusom, de tahók vagytok..
2013. márc. 11. 19:09
 19/31 anonim ***** válasza:

4es válaszoló vagyok.

jellemző a férfiak válasza.. háát, olvastam, hogy valaki írta, hogy úgy nem is akarná elkezdeni, hogy nem mehet a lány szájába.. hallod :DD örülj, hogy bekapják!

azt meg totálisan hülyének tartom aki összehasonlítja a női orált meg a férfi orált, a kettő iszonyú módon más!

akkor viszont egy ilyen férfinek kívánom, hogy szopás közben valaki dugja fel a seggébe a középső ujját, kíváncsi vagyok meglepődik-e..

2013. márc. 11. 21:45
 20/31 anonim ***** válasza:
Ó jóhogy nem már könyörögni kelljen a csajnak, hogy bakapja, miközben ő elvárja, hogy kinyalják.
2013. márc. 12. 06:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!