Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezett a számba, ha mondtam, hogy szóljon előtte?
Figyelt kérdés
Hétvégén egy szórakozóhelyen megkívántuk egymást a barátommal és kimentünk a wc-re. Szájjal elégítettem ki és mondtam neki szóljon előtte. Ez helyett ő ráhúzta a fejem és a számba élvezett. Elsírtam magam, hogy hogy lehet ennyire tahó. Aztán kérte a nagy bocsánatokat, hogy nem tudott ellenállni. Nagyon szarul és sértettnek éreztem magam. Ott hagytam és eljöttem egyedül haza. Azóta sokszor bocsánatot kért, de egyszerűen nem tudom elhinni, hogy lehet ekkora bunkó. És ez nem prűdség, mert ha ez itthon történik és megkér rá biztos nem mondok nemet.2013. márc. 11. 14:22
1/31 anonim válasza:
Igazad van elég nagy tahó volt, jól tetted hogy otthagytad! Mi az hogy nem tudott ellenállni? Ilyen nincs...nem állatok vagyunk ! Bár lehet hogy ő az.....tedd meg a kedvemért hogy nem fogadod vissza! Direkt csinálta, nincs olyan, hogy véletlenül.....ez undorító....nekem a párom a számba élvezhet, nem vagyok prűd, de amit egyes emberek képesek megtenni azzal, akit állítólag szeretnek...botrányos....
2/31 anonim válasza:
megkérdezhetem, hogy mi a különbség egy WC és otthon között e téren? igaz engemet ez nem zavarna N
3/31 A kérdező kommentje:
Az a különbség, hogy olyan lett a gatyám és átöltözni se tudtam volna. Nekem kellemetlen öblögetni a számat a csapnál, mert ő nem tudta visszafogni magát.
De mind ez persze eltörpül az mellett, hogy világosan megkértem rá, hogy szóljon, de ő azért se.
2013. márc. 11. 14:37
4/31 anonim válasza:
az most teljesen lényegtelen, hogy miért nem akartad ott, hogy a szádba élvezzen. nem akartad és neki ezt tiszteletben kell tartania, pont!
iszonyú nagy bunkóság volt tőle.. én valószínűleg ha akarnék se tudnék megbocsátani egy ilyen után, mert a női mivoltomat sérti meg. lehet vadulni, szeretem is és engedem, hogy a számba élvezzen, de ha egyszer, azt mondom, hogy ne, akkor nehogy már..
teljesen igazad volt/van!
5/31 A kérdező kommentje:
Ő nem érti igazán, hogy miért fújtam ennyire fel és miért kellett sírni. Egyszerre voltam dühös és talán csalódottságomban sírtam el magam. ha nem érzékenyülök hirtelen el, legszívesebben az arcába köptem volna vissza, pedig nem szokásom az ilyen.
2013. márc. 11. 14:56
6/31 anonim válasza:
Már nem azért, de nem pont az lett volna a legegyszerűbb, ha a szádba élvez te meg lenyeled és akkor nem megy sehova, nem lesz semmi olyan, stb stb? Jó oks, tény, te megkérted hogy szóljon előtte, de engem ha ilyenre kérne egy nő mondanám hogy inkább ne is álljunk neki. A legjobb része az egésznek, majd pont a nagy pillanat előtt vegyem ki a "jóból" aztán nézelődjek hogy hova élvezzek. Mondjuk engem nem igazán izgat hogy egy szórakozóhely wc-jében leszopjanak, főleg nem a barátnőm, de ez már az én dolgom.
7/31 anonim válasza:
Olyan lett a gatyád? Megjelenésed F? Miért is nem köpted a képébe?
8/31 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy mondta volna, hogy akkor hagyjuk, de ő annyit mondott, hogy oké szól. Ha azt mondta volna, hogy ő a számba akarja, akkor meg én mondtam volna, hogy inkább hagyjuk. nekem is elvette a kedvem a wc-től hidd el. Nyilván azért lettem olyan, mert meglepődtem és közbe kifolyt, nem számítottam rá.
2013. márc. 11. 15:13
9/31 anonim válasza:
Gondolom 15-nél nem vagy idősebb.
10/31 A kérdező kommentje:
20 vagyok, de nem hinném, hogy ez korfüggő...
2013. márc. 11. 15:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!