Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm ma megy egy számomra nem kedvelt városba, egyik testvéréhez, s ott is alszik nála. Mondtam neki, hogy nem örülnék, ha elmenne bulizni. (többi lent? )
Erre Ő elkezd duzzogni, ideges lesz, óltogat, engem hibáztat hogy hadd ne szóljak már neki ilyenért, meg hadd csinálja már azt, amit akar.
Normális dolog, hogy szóltam neki, hogy nem nagyon örülnék, ha elmenne bulizni?
F/18, L/16
Szerintem amennyiben azért mondtad neki mert félted, igazán megérthetné és nem duzzognia kéne, hogy minek mondod meg neki mit csináljon.
Amúgy melyik város ez?
Miért nem mehetne el bulizni a testvérével.
Emberek hogy nem értitek meg, hogy ha valakit szeretek, akkor nem fogok mással elmenni.
Ha meg nem szeretlek, akkor mellőled is elmegyek mással.
Ha nem szeretlek, akkor hiába túrázol, akkor is véged. Ha meg szeretlek, akkor ha küldesz sem megyek el mellőled. Azért nehogy már megszabd, hogy elmehetek buliba, vagy nem!
5-ös, maximálisan egyet értek veled! :)
Ha meg akar csalni, akkor úgyis megfog, bármennyire is féltékeny vagy. A féltékenység csak ront a helyzeten szvsz.
Zaratnai Cini is megénekelte :D :D
Nekem már az eleje sántít, mi köze az egésznek ahhoz, hogy nem szereted azt a várost?
A tesójával lesznek együt, akit remélhetőleg kedvelsz, merthogy a kedvesed roknságát elfogadod.
Tehát adott a kedvesed, akiben megbízol, és a tesója, akit kedvelsz. Tényleg meg akarod nekik mondani, hogy mit csináljanak és mit ne?
Szerintem teljesen jogosan háborodott fel, egy bocsánatkérés is kijárna.
Én a helyedben azt mondtam volna neki, hogy érezze jól magát, de aggódsz érte, mert a helyről nincs jó véleményed, és nem vagy ott, hogy megvédhesd, ha kell, és ezért kellemetenül érzed magad, stb...
Mindjárt más hangulata van, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!