Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg egy számomra kedves fiúnak, hogy nem szeretnék tőle többet, mint barátság, úgy, hogy közben nem bántom meg? Megmaradhat a barátságunk, ha ő többet érez irántam?
Ez kellemetlen...
Ő mondta egyébként, hogy több, mint barátság?
Épp ebben a helyzetben vagyok, úgyhogy tudok nyilatkozni. Gondoltam, próbáljuk meg, talán idővel elmúlnak az érzések, és talán csak a barátság maradt. Sajnos kínszenvedés minden egyes nap. Rendszeresen találkozni, beszélgetni, és én nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy mennyire akarom őt, de ő nem akarja. Állandó depresszió, alvászavarok stb. a kísérőjelenség, kezdek már beleőrülni. Már azon gondolkodom, hogy miként mondjam meg neki, hogy meg kellene szakítanunk a kapcsolatot, de úgy, hogy közben nem bántom meg.
Ha nem akarod pokollá tenni az életét, akkor küldd el, soha többé ne beszéljetek. Nagyon rossz lesz neki, de hosszútávon rendbe fog jönni. Ha a képben maradsz, akkor a hosszútávú belenyugvás se fog menni neki, mert évek múlva is rólad fog álmodozni, és reménykedni, hogy egyszer talán meggondolod magad.
Én is jártam ebben a cipőben...
Egy kérdés: te vagy a dögös csaj a suliban, aki mindenkinek kell, ő meg egy átlagos srác, akivel nem a legmenőbb kavarni?
válaszod után még kérdezek. :)
8!
Nem, nem vagyok menő lány a suliban. Ha jellemeznem kellene magam akkor azt mondanám, egyszerű és átlagos.
És ő sem a "lúzer, ciki vele barátkozni" típus. (már ha így kategorizálod az embereket)
Várom kérdéseid, akár privátban is, főleg, ha van tapasztalatod ilyen téren! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!