Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit érzek? Ha nem szerelem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érzek? Ha nem szerelem, még kialakulhat?

Figyelt kérdés

Megismertem egy srácot. Lassanként elkezdtem játszani a gondolattal, hogy mi lenne, ha mi... Párszor szemeztünk, meg összeröhögtünk a többiek hülyeségén, fb-n, meg általában egész jókat dumáltunk, barátilag közeledtünk egymáshoz. Aztán egyik alkalommal végig a barátnőmmel beszélgetett, ez rosszul érintett, és nem túl egyértelműen kimondtam, mit érzek, neki leesett, hogy róla volt szó. Onnantól fogva nem nézett rám, nem köszönt el, nem írt egy hétig, végül sikerült meggyőznie a haverjának, aki össze akar hozni minket, hogy nem róla beszéltem, bár nehéz volt.

Nos, ezután újra elkezdtünk beszélgetni. Egy bulin 9 órán keresztül CSAK velem foglalkozott, jött utánam, csikizett, nevettünk, együtt aludtunk. Most elhívott moziba. Igent mondtam. De meginogtam... Eddig azt szerettem volna, ha van valami köztünk, és féltékeny voltam a barátnőm miatt. sokszor csikizett, olyankor volt ürügyem hozzábújni. Nagyon jó érzés volt:) Meg imádom, ahogy nevet, sokszor eszembe jut, és kismilliószor képzelődtem már arról, milyen lesz, ha megcsókol, párszor libabőrös is lettem a gondolattól. Várom, hogy visszaírjon, mindig. Dobtam volna hátast párszor azért is, hogy milyen udvarias, jószívű, stb, az egész személyisége annyira biztonságot sugárzó, és kedves.

Félek, mert már volt úgy, hogy szerelem nélkül, szimpla tetszéssel jöttem össze valakivel, akivel nem kellett volna, meg is bántam, azóta rossz emlék... Nem akarom, hogy vele is ez legyen, és utána szóba se álljunk egymással! Ráadásul a haverja is megharagudna rám, hogy mit szórakozok vele... :/

16/L, 17/F

2013. jan. 30. 00:58
 1/6 anonim ***** válasza:
Elvileg még kialakulhat,de ezt a kérdést szerintem ma már olvastam.
2013. jan. 30. 01:01
 2/6 panini ***** válasza:
Várd meg amíg szerelemes leszel.
2013. jan. 30. 01:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, én írtam ki, de nem ugyanarra kérdeztem rá, ha jobban megnézed.
2013. jan. 30. 01:02
 4/6 anonim ***** válasza:

Én se jövök éppen össze egy sráccal, már kerülgetjük egymást egy ideje...

Sokszor alszunk együtt( még semmi sem történt), sokat randizgatunk..

De pont ez az, én is rossz tapasztalatból nem ugrom bele valakivekl rögtön egy komoly dogloba..

Ismerjétek meg egymást és utána döntsetek:)

2013. jan. 30. 01:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Tudom,csak a leírás alapján.
2013. jan. 30. 01:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Próba-szerencse

Ezt nem lehet tervező asztalon kitalálni?!

F/35

2013. jan. 30. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!