Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kapcsolatokból megmaradt emlék tárgyakkal (pl. ajándékok, képek) ki mit csinál?
megtartottam mindent. Nincsenek kitéve, de nem is dugtam el őket egy sötét zugba. Az aktuális párom miatt fix hogy nem dobnék ki semmit, ahogy én se kérném hogy dobálja ki az ő emlékeit.
Szerencsére eddig még nem lett vége egy kapcsolatomnak se úgy, hogy gyűlölködve gondolnék vissza a lányra, szóval nem kellett semmit tűzbe dobálni
Leveleim vannak elrakva még régről, a szüleimnél a lányszobámban egy dobozba. Azokat meg is tartom, mert ma már amiatt is különlegesek, hogy papírra, kézzel írták őket.
Haszontalan ajándékaim nincsenek. Akivel jártam, azzal már az elején tisztáztam, hogy utálom a porfogókat, ne adjon nekem hógömböket, fényképeket, plüssöket senki. Így főleg virágokat kaptam - azok idővel elhervadtak és kidobtam őket, valamint ékszereket, azokat a mai napig hordom.
Két komolyabb kapcsolatom volt, ami már véget ért, ott kaptam különféle használati tárgyakat, azokat is használom. A párom előtt nem titok, hogy például a fülesem az exemtől kaptam, ő se csinál problémát belőle.
Nem vagyok egy nosztalgiázó típus, ha ránézek egy-egy ilyen tárgyra, nem okoznak gondot a feltörő emlékek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!