Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szakítás után ti meg szoktátok tartni a közös képeket? Ha igen, miért?
Sosem értettem, hogy miért tartják meg egyesek a közös és közös élményekből származó képeket, azt meg főleg nem, hogy van, aki még nézegeti is.
Miért? Nem tudjátok túltenni magatokat a volt párotokon?
Nálam az mindig annak a jele,hogy még nincsen túl rajta.Pl ha görcsösen ragaszkodik hozzá..
Minek tartsam meg? Ha házas vagyok minek tárolgassak exeket?50 évesen nem fogom mutogatni a gyerekeimnek,hogy nézd ez volt anyád/apád előtt.
Szerintem, ha jóban válnak el, akkor meghagyhato pár kép emlékbe. De nem tudom, akkor mennyire nyitott az ember egy új kapcsolatra, ha még mindig nézegeti a képeketet, visszaemlékezik a szép percekre meg ilyenek...
Ha viszont megcsalás vagy ilyesmi miatt ment tonkre a kapcsolat, akkor nem tartanék meg semmilyen emléket, mert csak a fájdalom, esetleg a harag jutna eszembe...
18/l
En is megtartottam az exeimmel valo kozos kepeket, amit parom nem nez jo szemmel. Be is vagta a durcit, amikor megtudta hogy nem dobtam ki oket. A kepek anyukam hazaba vannak, a regi szobamba. Mi parommal kulfoldon lakunk. Mondtam is anyumnak, h rakja el a dobozt az o szekrenyebe, addig mig otthon leszunk. Nem vagyok szerelmes egyik exembe se. Nem haraggal valtam el toluk. Nem mukodott es ennyi, de azert voltak szep emlekek, miert kene kidobni.
Mi nok masok vagyunk, nekunk a jo emlek a fontos, nem az ex. De ha srac orizget kepet az exerol, az mar rosszat jelent. Azt jelentene,h meg mindig szereti es kotodik a lanyhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!