Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után hogy szoktátok "helyreállítani" a megtépázott önbizalmatokat? 21/L
menj el a barátaiddal szórakozni és egyenlőre koncentrálj a munkára/tanulásra
légy te a középpontban és ne egy pasi :)
foglalkozz magaddal, h jól érezd magad a bőrödben és légy társasági ember...nem szabad h egyedül begubózz a gondolataidba
Kedves utolsó válaszoló!
Én is ezt csinálom, de valahogy mindig visszavágyom hozzá, amikor egyedül vagyok otthon az ágyban hiányzik, hogy nincs mellettem, meg nagyon válogatós lettem azóta. Valahogy senki sem felel meg. De lehet az is közrejátszik, hogy a volt barátnőm szakítás után nagyon csúnyán összehordott mindenféle szarnak, pedig elég sok élményt adtam neki a 2 éves kapcsolatunk alatt.
1-es jól mondja.
Az exhez azért vágyik vissza néhány ember, mert már ismeri, mert nem kell előröl kezdeni mindent, ismerkedni, randi, vajon milyen a szex?? A régit ismeri, semmi sem újdonság.
De még is szakítottak!!
Ezek után sokan elkezdenek kapkodni sietni, gyorsan ismerjük meg ésatöbbi, aztán hamar jön a koppanás is. Jobban meg kell ismerni az illetőt mielőtt közelebb engedjük magunkhoz, de sajnos ezt is sokan elb@sszák....
Aztán jön a sírás, hogy én megismertem és ő is engem, és nem voltam visszafogott és még sem kellettem...max szexre.
Hát persze mert fejest ugrotok a kútba...
Mondjuk szerintem is ez sok mindentől függ. Egyrészt attól, hogy ki szakított kivel. Függ az ember személyiségétől is. Van aki le tudja sz*rni, azt tudja mondani, hogy ha nem kellettem neki, akkor menjen a francba.
Én nem vagyok ilyen sajnos.
Amúgy esetemben a 2. sráccal semmi nem történt, nem feküdtem le vele, vagy ilyesmi. Csak randiztunk, megcsókolt és megfogta a kezem. De nekem már így is fáj, hogy nem kellettem neki :(
Amúgy én is próbálom magam elfoglalni máshogy, pl. járok társaságba, sportolok, tanulok, szóval próbálom hasznosan tölteni az időt, de amikor egyedül maradok, főleg esténként, rám tör a sírhatnék, szeretetre vágyom és arra gondolok, hogy mi baj lehet velem, ha senki nem akar velem lenni.
1. válaszoló vagyok
nem tervezett szakításról írtam és én is nagyon ramatyul éreztem magam anno
viszont az volt a kérdés h mit tehetne a kérdező...hát azt tehetné h próbáljon meg kevesebbet gondolni a dologra és tegye saját magát a középpontba...az h ez nem sikerül neki, vagy nehezen megy, az már egy másik kérdés
meg kell próbálni és idővel jobb lesz
hajrá :)
el költözött és azért...
hát nekem utána sokáig (kb 1 év) nem volt kapcsolatom (egyéjszakás sem) és ahogy megismerkedtem a mostani barátommal...stb. teljesen jó vele a szex
neked talán azért nem jó más lányokkal, mert őket nem szereted úgy, ahogy az ex-edet szeretted...hidd el a szex minőségén sokat dob az érzelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!