Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt kapcsolatokból megmaradt emlék tárgyakkal (pl. ajándékok, képek) ki mit csinál?
4-eske.
Azért mert ő is ezt csinálja. Van hogy megyek az utcán, és úgy érzem mintha a fejemet egy csiklóhoz dörgölnék.☺
Elrakok mindent a szoba egy kis mély zugába és ott is marad. A részeim ezek az emlékek, de a helyük pont ott van, ahol lenniük kell. Egy kis sufniban.
22l
Eltettem őket a szekrényem egyik magas polcára, egy dobozba, hadd porosodjanak ott :D Az emlék mégiscsak emlék :)
Egy másik barátomnak meg visszaadtam a karkötőt és nyakláncot, amit csinált, mert nem tartottam érdemesnek emlékmegőrzésre, viszont túl szépek voltak, hogy tönkretegyem őket saját kezűleg. Elmondása szerint ő volt az, aki aztán szétvagdosta őket. Hát jó. Na, róla emléket nem akarok, az biztos :D
Ami plüssállatokat meg kaptam, azokat beraktam a gyűjteményembe :) mivelhogy gyűjtöm a plüssállatokat. El tudok vonatkoztatni, egy csomót kaptam ajándékba rokonoktól, barátoktól, pasitól, stb, szóval igazán nem zavar, ha az exé is ott pislog a többi között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!