Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok Ti őriztek olyan dolgokat melyek emlékeztethetnek titeket az exeitekre? (gondolok itt pl. fényképekre melyen együtt szerepeltek vagy bármi másra)
Olyan esetekre gondolok ahol nem egy-két hónap együttlét volt.
Ha igen, akkor ha a kezetek ügyébe kerül akkor milyen érzéseket szabadít fel bennetek?
24f
egykét fénykép. meg az egyik kedvenc öve.
A pillanat hevében került le róla és mikor siettünk az öltözéssel (mert mindkettönknek még ovltak aznapra programjai) ezért nálam maradt :D Azota ha kézbe veszem minit elmosolyodok mert az a nap villan be. a Képek meg el vannak mentve egy 128mb os adathordozón és besülyesztettem az egyik fiókba... majd jo lesz valamire még...
1 évig voltam együtt exemmel,és megvannak amiket tőle kaptam(plüss,nyaklánc,karkötő),viszont nem azért mert jelentenek számomra valamit,hisz azt sem tudom mit mire kaptam!
Viszont volt róla képem,illetve közös képünk is volt,azokat elégettem!
Lehet beteg vagyok de gyerekkorom ota mindent megorzok az osszes fiu szerelmes levelet ajandekokat mindent
Egy nagy szep orokolt fa dobozban vannak.
A lanyaim mar atneztek oket nagyokat nevettek rajta.
42 eves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!