Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi időt vagytok együtt a pároddal 1 héten?
Figyelt kérdés
Kort is írjatok,légyszi :)2013. febr. 26. 15:21
3/10 anonim válasza:
az elmúlt hét mérlege:
0 nap, 0 óra, 0 perc.
távkapcsolat :(
5/10 anonim válasza:
3 nap.
Én 20 vagyok, ő 27. Másik városban tanulok. Péntektől- vasárnapig vagyok otthon.
7/10 anonim válasza:
Változó, van, amikor 7/6, van, amikor csak 1-2 nap 1-2 órácskára. attól függ, mennyire engedi meg az időnk :)
8/10 anonim válasza:
Mindennap, mert együtt lakunk. :-)
9/10 anonim válasza:
Egy héten 7 napból mind a 7 napot együtt töltjük. :) Már tavaly összeköltöztünk a suli miatt, ugyanis mindketten egyetemre járunk. Most már kicsivel több, mint 1 éve együtt is élünk (persze csak albérletben).
22/L (barátom 25/F)
10/10 Laylah válasza:
Szabadidőben (vizsgaidőszak, nyár) 7/4-5 nap, suli közben 7/2 nap. Ősztől én is oda járok majd egyetemre, ugyanabba a koliba, szóval 7/5-6 nap lesz (ő hetente akar hazajárni, én kéthetente).
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!