Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

A párom szakított velem,mégis azt mondja szeret.Elege lett belőlem mert rá szóltam ha sokat ivott és ehhez hasonlók,Ő bulizós én kicsit csendesebb vagyok,de amúgy jól kijövünk.El voltunk tiltva egymástól mégis harcoltunk hogy együtt lehessünk és sikerült is,és én ezt most elszúrtam.Szombaton azt mondta hogy nem akar többet látni,pedig szeret(piás volt)mégis együtt aludtunk és vasárnap együtt mentünk halászni,éjjelre nála maradtam és szeretkeztünk,azt súgta a fülembe hogy nem akar elveszíteni.Amikor eljöttem megkérdeztem hogyan tovább,és azt mondta ennyi,mondom neki szeretlek,erre ő én is téged.

Én annyira össze vagyok zavarodva,érzem hogy szeret,de annyira makacs hogy nem marad velem,tudom hogy nem tudtok segíteni,de jól esett ki írni magamból ezeket.Szerintetek van még nála esélyem? ma is találkozunk

2009. szept. 14. 09:14
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Jah még valami én 25/L a párom 32 éves.
2009. szept. 14. 09:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég éretlen így 32 évesen... 16 éves szinten van, beszél össze-vissza, kamuzik. Hagyd a francba, nehéz lesz ha szereted, de hagyd ott, keress mást.
2009. szept. 14. 09:27
 3/11 A kérdező kommentje:

Nem tudom Őt elhagyni,tényleg nagyon szeretem.

Talán kicsit gyerekesen gondolkodik,de inkább makacs és akárhogy is szeret nem jön vissza hozzám.Azt mondta mindig a szívében leszek,soha nem felejt el mert szeret...mégis el akar hagyni... nagyon fáj érte a szívem

2009. szept. 14. 09:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem azonnal hagyd ott,és ne foglalkozz vele,iszákos,és nagy-dumás!Ne várd meg,amíg annyira berúg,hogy esetleg kezet is emel rád!Most gondolj bele,együtt maradtok,egymásba gabalyodtok,ne adj isten megkéri a kezed,te igent mondasz...Aztán csinál neked porontyokat,akik a járókában bőgnek,amíg téged az éppen bepiázott párod a földön rugdal,mert éppen agresszív kedvében van...Te otthon sütsz-főzöl,míg ő a kocsmában nőzik,és iszik.Nem kívánom,hogy ilyen életed legyen!Te még fiatal vagy,lépj ki ebből,amíg még teheted!
2009. szept. 14. 12:38
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszoló,ennyire azért nem súlyos a helyzet.

Persze amiket leírtál én sem szeretném,és ha úgy állna a helyzet rögtön lépnék is,de nem úgy áll,annál azért sokkal jobb,szeret,érzem és látom is rajta.De a büszkesége nem hadja.Tudom hogy más már rég ott hagyta volna,de harcolok a szerelememért,és ha tényleg úgy szeret ahogy mondja,akkor együtt maradunk.

2009. szept. 14. 13:29
 6/11 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező!Az utolsó válaszoló vagyok,és én csak arra akartam célozni,hogy amíg két ember csak jár egymással,addig mindkét fél a jobbik arcát mutatja.Aztán,ha kibékültök,és összekerültök komolyabban,akkor ki tudja,hogy fog veled bánni,ha már most alkoholproblémái vannak.Írtad,hogy azért szoktál vele veszekedni,mert iszik.Nekem volt olyan barátom,aki eleinte szintén nem itta le magát a sárga földig,de aztán rákapott,és a végén a kezemet is kicsavarta,fényes nappal,a nyílt utcán.Szerencsére kidobtam,és ma már örülök,hogy így tettem,és nem lettem egy ilyen ember felesége.Az jó,ha ennyire nem súlyos a helyzet,és még egyenlőre normálisan viselkedik,de még lehet...Ezt most nem rosszindulatból írtam,csak ilyen az élet sajnos.Szóval bölcsebben tennéd,ha nem futnál utána.Szerencséd van,legalább nem akaszkodik rád,így könnyebben inthetsz neki búcsút,mert szerintem ezt kell tenned.Tudod,nekem az is furcsa,hogy ,,a büszkesége nem engedi",hogy összejöjjetek újra.Mi az,hogy a büszkesége?!Mire büszke?Arra,hogy piál?Te szóltál neki,hogy ne igyon annyit,és akkor most ezért te vagy a fő gonosz?Neked volt igazad,neked kéne most büszkének lenni!Bár,ha szerelmes vagy,akkor vak is vagy,szóval semmit sem érnek a jó-tanácsok.Majd megtapasztalod a saját bőrödön,hogy ilyen szekér után nem érdemes futni..
2009. szept. 14. 17:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Jah,még csak annyit,hogy miért vagytok egymástól eltiltva?Nyilván ez sem lehet véletlen.Az ember sokszor lehülyézi a szüleit,meg ,,harcol",aztán rájön,hogy mennyire igazuk volt!
2009. szept. 14. 17:31
 8/11 A kérdező kommentje:

Hát most beszéltünk,időt kért hogy gondolkodjon,tudja hogy vannak hibái és azokon változtatni kell,és az enyémeken is.

Van jó néhány tapasztalatom,elváltam,éltem valakivel távol szüleimtől,de ez más történet.Szüleim azért tiltottak mert féltek hogy megint csalódom és nevelni is akartak...nah mindegy.Lehet hülyeség de én szeretnék vele maradni.

Amúgy még azt is elmondanám róla hogy őt régóta ismerem(15 év),szóval nem tudja nekem mutatni a jobbik felét mert tudom milyen.Hát lenne mit mesélni az életemről... Köszi hogy írtál,még írhatsz.

2009. szept. 14. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Végül is Te ismered,Te tudod,milyen,kívánom,hogy legyetek boldogok!Örülök neki,hogy így megbeszéltétek a dolgot!Csak én már eleve gyanakvó ember vagyok,és nem bízom meg teljesen senkiben,talán a mostani páromra mondhatom azt,hogy őszinte a bizalmam vele szemben!Ezért írtam ilyen negatív dolgokat,és csak arra utaltam,hogy a szüleid is biztos csak féltésből és szeretetből akartak téged ,,megóvni".Igen,ezek a dolgok nekem is ismerősek,mármint a negatív tapasztalat része,és megértelek ebből a szempontból!Szóval,nem bántásból írtam,amit írtam,csak hirtelen felindultságomban.Amúgy én fiatalabb vagyok,mint te,22 éves,de keresztül mentem én is már dolgon.Igaz,én még nem voltam férjnél,de nem is szeretnék egyelőre,sőt,szerintem később sem.Remélem,jól fognak alakulni a dolgaid! :-)
2009. szept. 14. 21:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Ne haragudj egyébként,nem kioktatni akartalak,tudom,kicsit úgy hangzott az egész,de nem ez volt a szándékom!Tudom,hogy te idősebb vagy,és sok mindenen keresztül mentél!Én már csak ilyen pesszimista vagyok,de csak jót kívánok Neked,légy boldog! :-)
2009. szept. 14. 21:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!