Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van önzetlen szeretet?

Figyelt kérdés
Ha szeretünk valakit valamiért, akkor viszonzást várunk. Szeretet önző dolog?
2013. márc. 10. 01:24
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Hogyne lenne. Én szeretek olyanokat is akik azt se tudják hogy létezenm. de attól még jó, és nem is várok tőlük semmit
2013. márc. 10. 12:04
 32/35 anonim ***** válasza:
Nincs. Minden belső motivációt vissza lehet vezetni az egyén önzőségére. Még az anyai törődést is, mindent.
2013. márc. 10. 14:13
 33/35 anonim ***** válasza:

te ezt most komolyan kérdezed? szerinted ajánlott olyan embert szeretni aki mást szeret?:D szerelemre gondolok, nem szeretetre!

2013. márc. 10. 16:39
 34/35 anonim ***** válasza:
33: Igen, én az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve, és szeretném tudni, hogy Neked miért más a meggyőződésed.
2013. márc. 10. 19:33
 35/35 anonim válasza:

Az önzés a saját érdekünk mások érdeke elé való helyezése.

Ha jó érzésed van attól, hogy segítesz valakin az nem önzés. Persze hogy létezik önzetlen szeretet, de csak az képes rá, akit már egyszer valaki szeretett így. Ismerek olyan embert, aki 35 évig nem ismerte az igaz szeretetet, mert a családjában, az ismerősei között nem találkozott vele. A TV-ből, könyvekből, internetről ezt nem lehet megismerni.

2013. jún. 4. 15:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!