Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van önzetlen szeretet?
Figyelt kérdés
Ha szeretünk valakit valamiért, akkor viszonzást várunk. Szeretet önző dolog?2013. márc. 10. 01:24
21/35 A kérdező kommentje:
Jó, én beszélgetni akartam, nem googlézni, meg a régi kérdéseket olvasgatni. Mindenre rá lehet keresni, de akkor mi értelme ennek az oldalnak. Kíváncsi vagyok mások véleményére, nem arra amit a Google dob ki.
2013. márc. 10. 02:06
22/35 anonim válasza:
23/35 anonim válasza:
egyébként értem, hogy mire gondolsz és van ilyen.
konkrétan arra, hogyha szeretek egy nőt, és boldognak látom egy másik férfival, de hagyom hogy boldog legyen vele és nem zaklatom
ez számodra az önzetlen szeretet
24/35 A kérdező kommentje:
23: Kitaláltad mire akartam kilyukadni. Pontosan erről van szó.
2013. márc. 10. 02:16
25/35 anonim válasza:
egyébként konkrétan az a dolog óriási önzetlenségre vall, és példamutató is lehetne..
eszembe jutott egy idézet ezzel kapcsolatban
"Tanuld meg elengedni a múlt szerelmeit, szeretteit! És tanuld meg tiszteletben tartani az ő döntésüket! Mert ami nincs, az fájhat, de attól még nem lesz... "
26/35 anonim válasza:
25: Olyat is lehet szeretni, aki mást szeret, nem tudtad? :)
27/35 anonim válasza:
26: lehetni lehet, csak nem ajánlott :))
tapasztalatból mondom, hiszen jelenleg én is ezt "csinálom" :)
28/35 anonim válasza:
#20 de neked még bele kellett pofáznod :D
29/35 anonim válasza:
#22 persze, "no komment", de azért beleírtál egy kommentet abba a kérdésbe is
30/35 anonim válasza:
27: Már mért ne volna ajánlott?:-o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!