Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van önzetlen szeretet?
van.
a kutyámat akkor is szeretem ha bepisil.
Mit értesz szeretet alatt!
Mert egyértelmű, hogy van önzetlen szeretet, csak nem mindegy hogy melyik formájára gondolsz!
Legalább is sokféleképp lehet szeretni! Tudod: baráti, szerelmi...
szeretet érzése miatt érzi jól magát nem azért szeret hogy jól érezze magát. nem mind1 melyik végéről fogod olyan mitn a fzsom.
de neked könyebb mert nyilván nem szeretnek és így neked se kell. :DDD de az is önző aki nem szeret ezek szerint sőőt mindenki kva önző
Kedves kérdező! (*facepalm)
akkor egy kicsit a szeretetről:
A szeretet valaki vagy valami iránti ragaszkodásban, gyengédségben, önzetlen jóakaratban megnyilvánuló érzelem. A pozitív érzések élménye.
"kellemes érzéseket kelt benned. Tehát jól érzed magad tőle. (Akkor ez sem önzetlen)"
Bakker, ez miért is nem önzetlenség???
Én szeretek egy piócát aki folyton csak a véremet szívja és hagyom is mert szeretem.
Hát elvárom én szerencsétlen lénytől, hogy viszonozza a szeretetét? NEM! akkor ez önzetlenség!
Akkor hogy is van ez? A példa tökéletes volt! Csak a felfogás nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!