Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van önzetlen szeretet?

Figyelt kérdés
Ha szeretünk valakit valamiért, akkor viszonzást várunk. Szeretet önző dolog?
2013. márc. 10. 01:24
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
van, ebbe buktam bele N
2013. márc. 10. 01:26
 2/35 anonim ***** válasza:
a babák önzetlenek csak mert nem tudják még felfogni mit jelent önzőnek lenni :D
 3/35 anonim ***** válasza:

van.

a kutyámat akkor is szeretem ha bepisil.

4/35 anonim ***** válasza:
15%
Nem tudom. Miért, ha te szeretsz valakit azt akarod, hogy ő ne szeressen? Mi értelme lenne ennek?
2013. márc. 10. 01:27
 5/35 anonim ***** válasza:

Mit értesz szeretet alatt!

Mert egyértelmű, hogy van önzetlen szeretet, csak nem mindegy hogy melyik formájára gondolsz!

Legalább is sokféleképp lehet szeretni! Tudod: baráti, szerelmi...

2013. márc. 10. 01:28
 6/35 anonim ***** válasza:
állatias dolog.
2013. márc. 10. 01:28
 7/35 A kérdező kommentje:
Ha szereted a kutyádat, akkor biztos kellemes érzéseket kelt benned. Tehát jól érzed magad tőle. Akkor ez sem önzetlen.
2013. márc. 10. 01:29
 8/35 anonim ***** válasza:
Látom akik lepontoztak nem fogták fel, amit írtam :)
2013. márc. 10. 01:31
 9/35 anonim ***** válasza:

szeretet érzése miatt érzi jól magát nem azért szeret hogy jól érezze magát. nem mind1 melyik végéről fogod olyan mitn a fzsom.

de neked könyebb mert nyilván nem szeretnek és így neked se kell. :DDD de az is önző aki nem szeret ezek szerint sőőt mindenki kva önző

2013. márc. 10. 01:40
 10/35 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! (*facepalm)

akkor egy kicsit a szeretetről:

A szeretet valaki vagy valami iránti ragaszkodásban, gyengédségben, önzetlen jóakaratban megnyilvánuló érzelem. A pozitív érzések élménye.

"kellemes érzéseket kelt benned. Tehát jól érzed magad tőle. (Akkor ez sem önzetlen)"

Bakker, ez miért is nem önzetlenség???

Én szeretek egy piócát aki folyton csak a véremet szívja és hagyom is mert szeretem.

Hát elvárom én szerencsétlen lénytől, hogy viszonozza a szeretetét? NEM! akkor ez önzetlenség!

Akkor hogy is van ez? A példa tökéletes volt! Csak a felfogás nem!

2013. márc. 10. 01:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!