Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Számít a súlyfelesleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Számít a súlyfelesleg?

Figyelt kérdés
Ha valaki egy kicsit duci, szóba se jöhet?(Persze nem 50 kg súlyfeleslegről beszélek)A fiúk többségének tényleg baj, vagy ez csak előítélet? És ha pl. van egy szép lány aki dagi akkor már nem is érdekel?
2009. szept. 13. 18:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

legyen szép a lány arca és méreteinek megfelelően öltözködjön. ha ez teljesül, akkor akár 15-20 kiló felesleggel is lehet valaki kívánatos.

22f

2009. szept. 13. 19:51
 12/22 anonim ***** válasza:
78%

Én nem szeretem a sovány csajokat, a kicsit teltebbek jönnek be, az jó ha van rajta mit fogni,legalább nem azt kell néznem, hogy ha egy kicsit erősebbe ölelem meg, nehogy fájjon neki!XD(persze erre mindíg odafigyelek)

Amúgy ez az idézet , vagy mi szerintem ide illik:

„Fontos, hogy megtanuld: nem szerethet téged mindenki. Lehetsz te a világ legfantasztikusabb szilvája, érett. . . , zamatos. . . , kívánatosan édes, és kínálhatod magad mindenkinek, de ne feledd: lesznek emberek akik, nem szeretik a szilvát. Meg kell értened: hogy te vagy a világ legfantasztikusabb szilvája, és valaki akit kedvelsz nem szereti a szilvát, megvan rá a lehetőséged, hogy banán legyél. De tudd ha azt választod, hogy banán leszel, csak középszerű banán leszel. De mindig lehetsz a legjobb szilva. Vedd észre, hogyha azt választod, hogy középszerű banán leszel, lesznek emberek akik nem szeretik a banánt. Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni. . . "

17/F

2009. szept. 13. 19:52
 13/22 anonim ***** válasza:
figyi én 160cm magas 64kilo vok szal nem vékony de nem olyan hüde dagadt!Amikor olyano van h van egom van egy csomo kapcsi lehetöségem ha depis vok akkor nincs jelentkezö!:) fogadd e magad és lesz pasid!:Dha akarod nem is egy!:D
2009. szept. 13. 21:17
 14/22 anonim ***** válasza:

Én legközelebb direkt egy kövér (de persze szép) lányt akarok, mert kíváncsi vagyok milyen élmény vele a szex. :D

18/F

2009. szept. 13. 21:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Súlyfelesleggel élő ember nincs! Csak igénytelenül étkező/élő!

Mert ugyanis aki nem akar dagi lenni az tegyen érte és eröltesse meg a sonkáit!

17/f

2009. szept. 13. 21:46
 16/22 anonim ***** válasza:
21:21 es! lyuk lyuk!:P mire vagy kíváncsi?:D
2009. szept. 13. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:
olyan jó érzés látni hogy nem minden pasinak csak a csontkollekciok és a salátazabálok jönnek be!:)(egy középtestalkatu csaj)
2009. szept. 13. 22:10
 18/22 anonim ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a felsleggel rendelkező lányok egyáltalán!
2009. szept. 13. 22:11
 19/22 anonim ***** válasza:

Igen,számít a súlyfelesleg :)

bocsi :)

19/f

2009. szept. 13. 22:27
 20/22 anonim ***** válasza:

21:59-es.

Egyrészt vizuálisan izgató.

Másrészt van rajta mit fogni. :)

2009. szept. 13. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!