Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi esélye annak az életben, hogy kiderüljön egy megcsalás?
3 éve van egy barátnőm, de sajnos húz vérem és van egy lány, aki a szeretőm fél éve, hazudni szerencsére jól tudok, szóval ezzel, nincs baj, telobol minden üzit törlök, a lány teljesen diszkréten kezeli, szerencsére.
Mielőtt elítélnétek, szerintem mindenki tudja, hogy minden olyan pasi, aki megteheti, mert jól néz ki az meg is teszi a megcsalást. Szerintem csak a duci, önbizalomhiányos szerencsétlenek, akik nem teszik meg, mert egy, nem kell senkinek, kettő, örül mint majom a farkának luzerem, hogy szóba állt vele egy lány.
A labukás attól is függ, hogy mennyire gyanakvó és/vagy vakon szerelmes a másik fél. Nagyságrendekkel könnyebb úgy félrelépni, ha nem éltek együtt, csak x naponta találkoztok. (És persze ha nem várja el, hogy minden nap felhívd és órákon át cseteljetek.)
Önuralom kell hozzá, hogy el ne szóld magad, valamint lelkiismeretlenség, hogy ne jöjjön rád az őszinteségi roham.
En azt nem ertem neked minek van baratnod. Ha nem lenne akkor nem kene hazudnod, nem csalnad meg es azzal es azt csinalnal amit te akarsz.
Az, hogy minden ferfi megcsalja a baratnojet meg nagyon nem igaz. Ha mar mas kell akkor hagyd ott az elozot, legalabb annyi tisztelet lenne benned iranta, hogy nem hulyited es vered at.
Eddig az összes barátnőmet összejött megcsalnom..
valahogy ha esélyem van valamire,kapós vagyok...ilyen a vérem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!