Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi esélye annak az életben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélye annak az életben, hogy kiderüljön egy megcsalás?

Figyelt kérdés

3 éve van egy barátnőm, de sajnos húz vérem és van egy lány, aki a szeretőm fél éve, hazudni szerencsére jól tudok, szóval ezzel, nincs baj, telobol minden üzit törlök, a lány teljesen diszkréten kezeli, szerencsére.

Mielőtt elítélnétek, szerintem mindenki tudja, hogy minden olyan pasi, aki megteheti, mert jól néz ki az meg is teszi a megcsalást. Szerintem csak a duci, önbizalomhiányos szerencsétlenek, akik nem teszik meg, mert egy, nem kell senkinek, kettő, örül mint majom a farkának luzerem, hogy szóba állt vele egy lány.

2013. márc. 8. 14:09
1 2
 11/19 fospuska ***** válasza:
64%
előbb-utóbb mindenki elbénázza valahol. és mindig a lehető legrosszabbkor.
2013. márc. 8. 14:55
 12/19 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja, szerintem ti is, hogy a férfiak 80-85%-a megcsalja a barátnőjét. Most miért kell itt az álszentet játszani
2013. márc. 8. 14:57
 13/19 A kérdező kommentje:
Vagy ti melyik világban éltek???? Mert én a 21. században, ahol a szex, meg külsőség a fontos és sajnos ez a világ ezzel jár, hogy ...........
2013. márc. 8. 14:59
 14/19 fospuska ***** válasza:
92%
apám,te lehet,hogy a 21. században élsz,de hogy milyen a világ,arról fogalmad sincs. legfeljebb azt tudod, hogy te milyen világban élsz.
2013. márc. 8. 15:02
 15/19 anonim ***** válasza:
28%

A labukás attól is függ, hogy mennyire gyanakvó és/vagy vakon szerelmes a másik fél. Nagyságrendekkel könnyebb úgy félrelépni, ha nem éltek együtt, csak x naponta találkoztok. (És persze ha nem várja el, hogy minden nap felhívd és órákon át cseteljetek.)

Önuralom kell hozzá, hogy el ne szóld magad, valamint lelkiismeretlenség, hogy ne jöjjön rád az őszinteségi roham.

2013. márc. 8. 15:02
 16/19 A kérdező kommentje:
köszi a 15- nek egyetlen normális hozzászóló
2013. márc. 8. 15:09
 17/19 anonim ***** válasza:
84%

En azt nem ertem neked minek van baratnod. Ha nem lenne akkor nem kene hazudnod, nem csalnad meg es azzal es azt csinalnal amit te akarsz.

Az, hogy minden ferfi megcsalja a baratnojet meg nagyon nem igaz. Ha mar mas kell akkor hagyd ott az elozot, legalabb annyi tisztelet lenne benned iranta, hogy nem hulyited es vered at.

2013. márc. 8. 15:11
 18/19 walk w1th mee ***** válasza:
25%

Eddig az összes barátnőmet összejött megcsalnom..

valahogy ha esélyem van valamire,kapós vagyok...ilyen a vérem

2013. márc. 8. 16:59
 19/19 valook ***** válasza:
Sajnos az én tapasztalatom, hogy tényleg majdnem minden férfi csalja a párját. 2 éve váltam el, mert meguntam, hogy állandóan csalnak-18,5 év. Azóta sok pasi barátom, ismerősöm lett. Öszinték velem, és elmesélik, ki, hogy csalja az asszonyt. Sajnos ilyen lett a világ.
2013. márc. 16. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!