Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érzelmi megcsalás? Meddig lehet tűrni?
Sziasztok!
A páromnak van egy lány ismerőse, akivel minden nap beszél, smsezik.
A nyáron volt egy kis szünet a kapcsolatunkban emiatt a lány miatt, mert többet foglalkozott vele mint velem. Kibékültünk, mert azt mondta h megszakítja vele a kapcsolatot. Majd pár hónapra rá újra el kezdtek chatelni, és azóta is vagy telefonon, vagy akárhogy is, fe megtalálják a módját hogy beszéljenek. Mint később kiderült, amikor mi nem voltunk együtt szerelmet vallot ennek a lánynak, és elmentek együtt nyaralni.
Jogosan érzem azt, hogy a gyengéd szál a mai napig megmaradt köztük? Jogosan félek, hogy még most is szereti? Hiszen nem képes elszakadni tőle és én ebbe bele fogok őrülni. Folyamatosan sírok, mert amikor ránézek rettegek, h talán most láttam utoljára mert el fog hagyni.
Sokan hülyének néznek, h még mindig tűröm a megaláztatást.
Úgy érzem már nem bírom, de egy 5 éves kapcsolatnak nehéz véget vetni. De akkor sem tudok azzal a tudattal élni,h ott van az a másik lány is, akit szeretett. És minden nap beszélnek, szüksége van rá... sms, chat, telefonálás... szerintem ez nem barátság... és hiába mondom a páromnak h ez engem zavar, ő úgy gondolja, h ez tök természetes amit csinál. Ennyire eltérőek lennének a szemléleteink, Sztem nagyon nem egészséges ez így.
Segítsetek!! A beszélgetés már nem segít, mert nem ért meg a párom. Múlt héten könnyek között kérleltem, h ha fontos vagyok neki, akkor ne beszéljen azzal a lánnyal, de tegnap már megint smseztek... ott voltam, amikor smst kapott...
Szerintem csak kényelemből nem akar veled szakítani. árulkodó az is hogy mikor szakítottatok, egyből elment nyaralni a lánnyal. Azért egy nyaralást nem dob össze az ember két nap alatt, sem a rávalót, amit ebben az esetben nem rád költött. persze nem az anyagiakon van a hangsúly, de ez azt jelenti, hogy készült rá, spórolt, ilyesmi.
az sem mindegy hogy ki kezdeményezte azt hogy ismét összejöjjetek.
De az a legárulkodóbb, hogy meg sem próbálja eltitkolni hogy beszél vele, még akkor sem ha tudja hogy mennyire boldogtalan vagy emiatt. semmibe nem telne neki megmondnai a csajnak hogy milyen időpontban írhat, hogy ne bukjanak le. még erre sem veszi a fáradtságot, mintha csak azt mondaná:" na mi lesz, mikor rúgsz már ki?" akkor ugye mehetne panaszkodni a másik csajnak, meg úgy egyébként az egész világnak hogy te milyen szemét voltál hogy szakítottál vele 5 év után. de ha ezt akarja, szerintem utoljára tégy a kedvére és add ki az útját mert csúnyán semmibe vesz téged, és akkor a jövőben sem számíthatsz arra hogy bármilyen döntésben egyenlő félként tekint rád.
Sziasztok!!
Válaszolnék a kérdésre, h miért rondítottam bele... nem tettem, mert nem tudtam róla, hogy mit éreznek egymás iránt... én kerestem meg, h próbáljuk meg... és miután kibékültünk, rá pár hónapra derült ki, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz.
Már várom a következő botlását... nem tudja h tudok a smsekről... még egy rossz lépés, és repül... imádom, oda vagyok érte... de nem érdemli meg h szeressem...
nem akarok csak úgy hipp-hopp szakítani... megvárom a kellő pillanatot, a következő bal lépést... és bye bye...
Kedves 6os!
A szünetünk alatt pontosan azt történt amit leírtál... én voltam az álnok kígyó, aki fájdalmat okozz szegény párának... mert szakítottam vele... nem vállalta fel a csajt, h ne őt vádolja a külvilág... titokban csinálták, ezért nem tudtam róla én sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!