Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalod meg a párod?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalod meg a párod?

Figyelt kérdés

2013. márc. 6. 09:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%

Ki mondta, hogy megcsalom?

De amúgy ennek sokféle oka, indítéka lehet...

Bosszú, rossz szex, elégtelen érzelmi élet, korábbi trauma... stb - stb...

2013. márc. 6. 09:58
 2/22 A kérdező kommentje:

akinek nem inge. :)

Akkor miért vannak együtt, ha úgy is megcsalja? :)

2013. márc. 6. 10:00
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Mert gyávák,leülni és megbeszélni a dolgaikat.
2013. márc. 6. 10:01
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

"Akkor miért vannak együtt, ha úgy is megcsalja?"

Először is, én elítélem a megcsalást.

Viszont a megcsalás általában szexuális indíttatású, márpedig egy ember nem csak szex miatt van együtt a párjával. Szóval leginkább azért csalnak, mert sokmindent megkapnak otthon, de az izgalom és az érzékiség hiányzik. Márpedig ez egy alap ösztön, és van, aki nem tudja legyőzni.

2013. márc. 6. 10:04
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom,aki megcsalja,azért,mert nem kap meg valamit,amit más megad.Vagy mert unalmas neki.VAgy mert ribanc/himringyó.

De semmiképp sem tisztességes.

2013. márc. 6. 10:16
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Én a pia hatására smároltam egy vadidegennel egy bulin. A párom szeme láttára.
2013. márc. 6. 10:18
 7/22 anonim ***** válasza:
A pia miatt volt mert én amúgy hűséges voltam mindig is csak akkor valami köd borult az agyamra nem is értem! Nem iszok soha többet még vizet is alig.
2013. márc. 6. 10:18
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Ne fogjátok az alkoholra...Semmit nem teszel,amit alkohol nélkül nem tennél,csak könnyebben vesznek rá.Ha bennetek van a qrvaság,nem kell ráfogni az italra.Ez a különbség a normálisabb emberek és a ti fajtátok közt,a normálisabb ember vállalja a felelősséget azért,amit hibázott...
2013. márc. 6. 10:28
 9/22 anonim ***** válasza:
Nyitot kapcsolat, jóban vagyunk de nincs szex régóta. N
2013. márc. 6. 10:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Hát pont, hogy bennem nincsen ilyen hajlam!! :( Józanul tök béna vagyok nem is merek beszélgetni másokkal, de piásan meg ennek szöges ellentettje..

AKkor is a pia volt az oka tudnék róla 24 éves létemre ha ilyen hajlamom lenne nekem csak komoly kapcsolatom volt eddig és nem érdekelt más a páromon kivóül ezért ért hideg zuhanyként hogy piásan ennyire kivetkőztem magamból igaz nem én kezdeményeztem a srác smárolt le mert úgy érezte bejön nekem. Hát rosszul érezte. Irtózom az alkalmi szextől meg a bulis ingyen prostizástól..Persze mindenki azt mondja nem lehet a piára fogni szerintem meg igenis lehet.

2013. márc. 6. 10:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!