Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalod meg a párod?
Ki mondta, hogy megcsalom?
De amúgy ennek sokféle oka, indítéka lehet...
Bosszú, rossz szex, elégtelen érzelmi élet, korábbi trauma... stb - stb...
akinek nem inge. :)
Akkor miért vannak együtt, ha úgy is megcsalja? :)
"Akkor miért vannak együtt, ha úgy is megcsalja?"
Először is, én elítélem a megcsalást.
Viszont a megcsalás általában szexuális indíttatású, márpedig egy ember nem csak szex miatt van együtt a párjával. Szóval leginkább azért csalnak, mert sokmindent megkapnak otthon, de az izgalom és az érzékiség hiányzik. Márpedig ez egy alap ösztön, és van, aki nem tudja legyőzni.
Gondolom,aki megcsalja,azért,mert nem kap meg valamit,amit más megad.Vagy mert unalmas neki.VAgy mert ribanc/himringyó.
De semmiképp sem tisztességes.
Hát pont, hogy bennem nincsen ilyen hajlam!! :( Józanul tök béna vagyok nem is merek beszélgetni másokkal, de piásan meg ennek szöges ellentettje..
AKkor is a pia volt az oka tudnék róla 24 éves létemre ha ilyen hajlamom lenne nekem csak komoly kapcsolatom volt eddig és nem érdekelt más a páromon kivóül ezért ért hideg zuhanyként hogy piásan ennyire kivetkőztem magamból igaz nem én kezdeményeztem a srác smárolt le mert úgy érezte bejön nekem. Hát rosszul érezte. Irtózom az alkalmi szextől meg a bulis ingyen prostizástól..Persze mindenki azt mondja nem lehet a piára fogni szerintem meg igenis lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!