Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kibékülnétek vele?
Ugyan ez a szitu volt velem is.
1x megcsalt, rá nem sokkal később kiderült, de nem úgy hogy elmondta.. rájöttem.
Nekem is sírt, meg hogy szeret.. stb.
Mivel nagyon szerettem, így adtam neki 1 esélyt.
Több éve együtt vagyunk, de mái napig probléma ez a téma...
Nem bízok benne úgy, meg azóta volt egy másik csaj, akivel elkezdett beszélgetni.
Pedig ígérte, hogy soha többet, rá se nézz másra.. hát ránézet... Mondjuk azzal tuti nem volt semmi, csak húzta a csaj agyát, mivel annak meg tetszett.. de mind1 is.
Döntsd el.. később problémát okozhat-e ez a kapcsolatotokban. Mennyire fogsz benne megbízni.
Ha nem, akkor amint valamilyen probléma merül fel, hagyd ott.. Én nem tettem, mert szerettem és most is. De ne tudd meg mennyit sírtam és idegeskedtem miatta..
előző vagyok.
Inkább akkor hagytam volna ott.. mert már évek után még rosszabb...
4-es vagyok.
Igen, én is sokáig beszéltem vele erről, meg eszembe jutott vmi rákérdeztem.. meg elfelejtettem mit mondott, mert mikor olyan ideges, összetört vagyok, közben sírok, mint a nem tudom mi... néha nem jutnak el az agyamig az információk, vagy nem fogom fel, mert nem megy..
Már "feldolgoztam" hogy megcsalt, de elfelejteni nem tudom.. és minden csajban ellenfelet látok kb.. így már eszméletlenül féltékeny vagyok.. ami ugye nem tesz jót a kapcsolatunknak..
Éppen nemrég kaptam ÉN egy utolsó esélyt, hogy próbáljak megváltozni, ne hisztizzek annyit, stb...
Igyekszek pedig.. csak már rettegek attól, hogy talál valakit, vagy megtetszik neki valaki.. és hazudik nekem.
De azért vagyunk még mindig együtt, mert ennek ellenére szeretjük egymást, és nem tudjuk csak úgy azt mondani, hogy vége...
Sok sikert neked, és próbálj nyugodt lenni, mindig megbeszélni a problémákat már az elején!!! Ha meg olyat mond ami nem tetszik, higgadtan válaszolj, mert ha felkapod a vizet, durci lesz, akkor legközelebb nem fogja elmondani, ha valami baja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!