Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti kibékülnétek vele?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a barátommal már három éve együtt vagyunk, nekem én nagyon szeretem, de ő megcsalt engem. 4 hónapon keresztül hazudott nekem, már akkor össze jött a csajjal, de egyszer feküdtek le. Soha nem csinált még ilyet és látom rajta, hogy nagyon megbánta nagyon sokat sírt nekem (ez tőle nagyon nagy dolog) hogy szeret engem, és ne hagyjam el, mert velem akar lenni, és soha többet nem lesz ilyen, meg bármit meg fog tenni nekem, és bebizonyítja nekem, hogy megbízhatok benne... Most úgy van, hogy kibékültem vele, gondoltam megérdemel még 1 esélyt mert nagyon szeretem... Ti megbocsájtanátok neki? Én 17 éves vagyok, ő 22, ha ez számít valamit.2013. márc. 5. 15:24
11/14 anonim válasza:
Azért a 4 hónap jó hosszú. 1 esélyt adhatsz, de többen nem!
12/14 A kérdező kommentje:
Többet nem is fog kapni, akármennyire szeretem is! Igen nagyon hosszú idő a 4 hónap... Hát erre már nem tudok mit mondani! Köszönöm a válaszod!
2013. márc. 5. 20:06
13/14 anonim válasza:
Én is 17 vagyok a barátom pedig 22. Milyen idős a lány akivel megcsalt? Volt valami problémátok a kapcsolatban? Szerintem békülj ki vele, én is kibékülnék. :/ habár nem kellenne..
14/14 A kérdező kommentje:
20 éves a csaj. Hát nem igazán volt problémánk, nem tudom hogy ezt miért tette, ő azt mondja h csak egy botlás volt, ês nem tudom hogy mit gondoljak... Elég szar már így... Egyszerűen nem tudok másra gondolni mint h megcsalt, ês most nagyon nem tudok benne megbízni, remélem h jobb lesz..
2013. márc. 7. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!