Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy 10 hónapos kapcsolatról van szó. Véletlen derült ki hogy az első 4 hónapba volt egy gyerek akivel beszélgetet facebookon és olyat írt neki h engem szeret, de nem úgy mint őt.Mellesleg régebben szerelmes volt belé. Nekem azt állítja h csak engem szeret és hogy nem tudja hogy mi volt vele amikor ezeket írta! Válaszotokat előre is köszönöm!

2013. márc. 6. 01:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
FB-én beszélgetve "csalt meg"?
2013. márc. 6. 01:56
 2/14 anonim ***** válasza:

Mirol beszelsz? Nekem a volt menyasszonyom 2 ev utan a szemem lattara kevert a fonokevel egy buliban ahol nem tudtak hogy en is ott leszek.

Egy ismerosomnek meg a felesege fekudt ossze valakivel terhesen!

2013. márc. 6. 02:18
 3/14 anonim válasza:
55%

Ismertesd a barátnőddel, hogy neked milyen elvárásaid vannak.Állj oda hozzá és mond meg neki, hogy legyen őszinte hozzád, döntse el mit akar.Véleményem és tapasztalatom szerint, ilyenkor ha komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor megteszi a kellő lépéseket ahhoz, hogy minden rendben folytatódjon, de ezeket csak akkor lehet megoldani és rendben letudni, ha őszinték vagytok egymáshoz.

Most leírok neked valamit amit javaslok, hogy fogadj meg.

Ha a párod ezek után nem érti meg, neked ő fontos és nagyon szereted és nem tud tartózkodni akkor keress olyas valakit, aki érett már ehhez a dologhoz. Szomorú, de ez van.

Ha erőltetitek nem lesz jobb.

A becsületedet pedig ne dobd el csak úgy egy lányért, ha meg szeret akkor nem fog olyat csinálni ami neked fájna vagy ártana.

19/F

2013. márc. 6. 02:19
 4/14 anonim ***** válasza:
Hát az én barátom ebből annak idején rendszert csinált, írogatott a régi szerelmeinek, közölte velem, hogy álmodott egy szépet az egyikkel, szerelmet vallott nekik, én meg mondtam neki, hogy viszontlátásra, mert elegem lett!
2013. márc. 6. 07:26
 5/14 anonim ***** válasza:
Én a helyedbe ott hagynám a fenébe, ne legyél túl megértő, komolytalan ha ilyet csinál, találsz te jobbat is. Csak idegeskedhetsz majd ezek után folyton, régen rossz az ha valakit ellenőrizgetni kell! Az előző voltam!
2013. márc. 6. 07:29
 6/14 anonim ***** válasza:

Nehogymár ba**ki hogy facebook üzenet megcsalás legyen!!

Én is beszélgetek 3-4 pasival facen csak úgy akkor én is megcsalom a páromat?? Sőt smseztünk is valamelyik nap.

Uram isten mi van már... facebook beszélgetés megcsalás?? Ugye ezt te se gondolod komolyan?? Milyen ez már, tényleg??

Jó hülye vagy ha emiatt kidobod. Ha majd a másik rá talál köszönni valakire az utcán azt is dobd ki hátha összejárnak!

2013. márc. 6. 08:13
 7/14 anonim ***** válasza:

Ez nagyon beteges dolog már!!

Oké, hogy a flörtölés kokettálás talikérés ilyesmi ne forduljon elő. De ha én beszélek a volt kollégámmal aki nekem nagyon tetszik és ő is nekem attól még megmarad barátságnak a dolog ugyanis nekem van párom. Nem értem mit kell ezen annyira fennakadni! A pasim meg asz exével beszélget mégse csapok szét köztük!! Milyen ez már komolyan?? Attól hogy facebookon baromságokat irogat még nem fog megcsalni!!

2013. márc. 6. 08:16
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezzel miért csalt meg?!! Édes istenem..
2013. márc. 6. 08:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Felnőttes gondolkodású, komoly jellemre utalhat, ha valakinek ez a szórakozás! Aki ezt elviseli az meg is érdemli!
2013. márc. 6. 08:31
 10/14 anonim ***** válasza:
A kapcsolatotok ellaposodott, inkább próbáljátok feldobni és akkor nem fog kikacsingatni a leányzó. Soha nem csak a harmadik a hibás!
2013. márc. 6. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!