Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok nektek az ilyen típusú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek az ilyen típusú fiú bejön?

Figyelt kérdés

Mármint belsoleg a külső most mindegy. Tehát nem bulizos fajta inkább család centrikus jószívű kedves de egyben felénk de ha kell tud határozott is lenni. Mindig segít a bajban kiáll érted és megved.

Én is ilyeb vagyok nem nagyon tudok ismerkedni mert olyan közegben nőttem fel ahol mindig meg kellet verekedni a dolgokert és nem sok lanyhoz kerültem közel.

2013. márc. 8. 03:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Jegyed meg Fiam mert az örök törvény:

"Az erősebb kutya élvezi a tavaszt"

akárhol jársz ezzel mindig találkozni fogsz... meg amugyis ez igy nagy ellentmondás, mert ha nem vagy verekedös tipus akkor hogy véded meg a nődet?

Nem vagyok verekedés párti de ha valaki az én nömhöz hozzá merne nyulni akkor vágnám úgy szájon azt a bátor egyént, hogy a saját anyja nem köszönne neki évekig...

2013. márc. 8. 03:52
 2/9 A kérdező kommentje:
nem kell fleltetlen verekedosnek lenni ahhoz hogy megvedd a baratnod. a legelső bnomet megeroszakoltak én meg másfél év felfüggesztett kaptam a mocsok miatt akit az intenzivre raktam lelgeztetogepre
2013. márc. 8. 03:57
 3/9 anonim ***** válasza:
#2 jól tetted
2013. márc. 8. 04:01
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

nézd jo pasi az épp belsőből és épp külsőből áll ugyanugy, mitn egy jó kocsi.

Te sem szivesen vennél meg egy oylan Ferrarit aminek trágyás a belseje és ugyanugy nem vennél meg egy trabantot sem hiába van benne bársonyhuzat.

ha a belsöd és a külsőd összhangban van, akkor vagy jo pasi :)

2013. márc. 8. 04:01
 5/9 anonim ***** válasza:
Na, utolsó, neked a belső kárpitod trágyás, az tuti.
2013. márc. 8. 09:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Az erőszaktevő mit kapott?
2013. márc. 8. 10:03
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 alapos verést :DD
2013. márc. 8. 11:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Azon kívül, értettem. A kérdező felfüggesztettet kapott, mert a barátnője becsületén ért sérelem miatt megsebesített egy bűnözőt. Az erőszaktevőt lecsukták? Vagy mi lett vele? Így érdekel, nem a verés... :D
2013. márc. 8. 11:40
 9/9 A kérdező kommentje:
3 évet kapott
2013. márc. 8. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!