Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek az ilyen típusú fiú bejön?
Mármint belsoleg a külső most mindegy. Tehát nem bulizos fajta inkább család centrikus jószívű kedves de egyben felénk de ha kell tud határozott is lenni. Mindig segít a bajban kiáll érted és megved.
Én is ilyeb vagyok nem nagyon tudok ismerkedni mert olyan közegben nőttem fel ahol mindig meg kellet verekedni a dolgokert és nem sok lanyhoz kerültem közel.
Jegyed meg Fiam mert az örök törvény:
"Az erősebb kutya élvezi a tavaszt"
akárhol jársz ezzel mindig találkozni fogsz... meg amugyis ez igy nagy ellentmondás, mert ha nem vagy verekedös tipus akkor hogy véded meg a nődet?
Nem vagyok verekedés párti de ha valaki az én nömhöz hozzá merne nyulni akkor vágnám úgy szájon azt a bátor egyént, hogy a saját anyja nem köszönne neki évekig...
nézd jo pasi az épp belsőből és épp külsőből áll ugyanugy, mitn egy jó kocsi.
Te sem szivesen vennél meg egy oylan Ferrarit aminek trágyás a belseje és ugyanugy nem vennél meg egy trabantot sem hiába van benne bársonyhuzat.
ha a belsöd és a külsőd összhangban van, akkor vagy jo pasi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!