Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön ha egy pasinak szigorú tekintete van?
Nem előny! Én is ilyen vagyok. Nem nézek ki szarul, de mindig mogorva pofa, mint egy kattant emberirtó.
Annyiból jó,hogy vegyél fel még hozzá fekete cuccokat, biztos senki nem akar kibhaszni veled az útcán. Bírkának nem fognak nézni! az garantál. Inkább legyél rettegett ,mint lenézett gyenge fos! Annál mindenképpen jobb egy kemény, határozott tekintet!
DE!
Sajnos a nők nem így gondolkodnak. Filmekben persze fasza dolog ez, a kemény fickó az acélos tekintettel, de a valóságban a nőknek ilyen röhörészős komédiás bohócok kellenek. Még ha elsőre valamit meg is lát benned ez miatt, mert szereti azokat a fickókat, akiknek azért töke is van, de akkor sem tud a légkör oldódni, nincs meg a szimpátia, nem fog mást látni, csak egy menő fickót aki hideg mint egy jágcsap, és egy idő után begubózzik, leszar. Ez van. Én gyakran tapasztalom.
Ha nem tudsz mosolyogni /ÖSZINTÉN/ akkor kb. csak akkora hátránnyal indulsz a nőknél, mintja tolókocsis volnál modnjuk pl.
Szóval gáz sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!