Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez meg mit jelenthet?

Figyelt kérdés

van egy csaj akivel egy osztályba jártunk 6.ig és nekem nagyon bejön jelenleg. nemtudom hogy ő tudja-e ezt de elkülste nekem ezt a videót:

http://www.youtube.com/watch?v=7uVzXKk0UjA&feature=related

De miért? 15/F

2009. szept. 12. 23:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
EZEN mit nem értesz? HÍVD! FEL! MOST! (most már ne, késő van, lehet alszik már, de amint lehet) Neked nagyon bejön jelenleg, neki nagyon bejössz és nem akarja hogy csak barátok legyetek. Ha ezek után nem jössz vele össze, megkereslek és megpofozlak. Még nem tudom hogy, de megoldom.
2009. szept. 12. 23:06
 2/7 anonim ***** válasza:
28%

Ez kissé ködös...

Kicsit kifejtenéd bövebben mert a video alapján lehet, hogy arra vár, hogy elmond neki. Vagy, hogy te nemjösz be neki.

2009. szept. 12. 23:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Basszus valaki lelopta az ötletem! Hasonló sztorit találtam ki, csak nekem egy fokkal drámaibb lett a vége (ha nagyon érdekel valakit, PM és elküldöm) - a mondanivaló viszont ugyanaz: NE HAGYD KI AZ ÉLET ADTA LEHETŐSÉGEKET, MERT AZ CSÚNYÁN VISSZAÜTHET!

Holnap vagy hétfőn beszélj vele mindenképpen, mert ha minden igaz, nagyon beléd van esve! Hajrá!:)

2009. szept. 12. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ezen egy percig ne gondlolkozz miért is küldte, elég egyértelmű...
2009. szept. 12. 23:20
 5/7 anonim ***** válasza:

23:13 vagyok

a választ kicsit elkapkodtam :S

megneztem többször a videot és rájöttem. Az elsönek igaza van!!

2009. szept. 12. 23:23
 6/7 anonim ***** válasza:

hajráááááá..xĐ

(De lehet a fizika órán nagyon unatkozott. hülyülök persze XD)

ha magamból indulok ki és küldenék ilyet pasinak akkor egyértelmüen azt jelenti ,hogy tetszik nekem szeretem balbalbalblaaa... (:

2009. szept. 13. 13:31
 7/7 A kérdező kommentje:
elmondtam neki... azt mondta bejövök neki, de egy 18 éves srác teccik neki...
2009. szept. 16. 18:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!