Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csaltátok már meg a párotokat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csaltátok már meg a párotokat? Mennyi idő után? Miért?

Figyelt kérdés
2009. szept. 12. 22:55
 1/5 anonim ***** válasza:
85%

nem. sosem tenném. pedig volt rá lehetőség, egy tényleg nagyon helyes sráccal, de én a páromat szeretem. nagyon. és nem okoznék neki fájdalmat soha szándékosan.

szerintem a megcsalásra nincs mentség, még az alkohol sem, és szerintem aki megcsalja a párját, az nem szereti igazán.

2009. szept. 12. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. És elvből. Amíg valakivel vagyok, addig nem vagyok mással. Mert csak. F/34
2009. szept. 12. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, bár most az egyik volt osztálytársam azzal kezdett el hitegetni, hogy vele csaltam meg, részegen, banketten.

A különös ebbe csak az, hogy én nem emlékszem se megcsalásra, se részegségre, sőt még pia is csak egy pohárka pezsgő volt.

Szóval NEM, és SOHA nem is tenném.

17L

2009. szept. 12. 23:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Soha. Ha nem működik előbb szakítok, aztán keresek mást. 28F
2009. szept. 12. 23:38
 5/5 anonim ***** válasza:

akit nem szerettem azt igen. par het utan. de utana szakitottam. csak veletlenul "kozbejott" valaki uj aki megtetszett, lehet csak 1 meggondatlan pillanatra es mivel a masik nem fogott megkulonosen, nem volt ami visszatartson. utana persze szakitottam, mert ha mar ennyire nem erdekel valaki,nem hitegetem, de neha ugy jott ossze h nem lattam be idoben h ez nem mukodik, jott valaki izgalmas es sms-ben vagy telefonon nem akartam csak ugy hirtelen szakitani.

de akit szerettem/szeretek azt nem csaltam meg soha. ezalatt ertek egy (sajnos csak) 3 honapos es egy folyamatban levo 3 es fel eves kapcsolatot. a fentebb leirt eseteknel pedig kb 2 het utan kezdtem rajonni h nem mukodik, szoval az ilyesmi nalam eleg hamar kiderul.

2009. szept. 13. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!