Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy felesége és kisfia van akikről eddig nem is hallottatok?
Éjjel köhögés közben ezen kattogott az agyam.
Azért nehogy ne tűnjön fel valakinek, hogy fél fizetést hord haza a párja... és több száz km volt a két család között, soha, egy ismerősbe se botlott bele a férfi hol egyik, hol másik nővel?????
Nekem az nagyon nem tiszta.
39!
Hát ez nem semmi!
Most hogy ezt írtad, most már látom az egészet...
Anyukádat csodálom, én tuti NAGYON kiakadtam volna a helyében... de nem volt olyan, hogy "na akkor meglepjük apukátokat és lemegyünk, megnézzük mit csinál a tehenészetben...biztosan örülni fog nekünk" akció?
Komolyan mondom hogy az ilyen pasiknak le kellene vágni a himbilimbijüket... vagy a mogyoróikat, ha már ennyire nem tudnak maguknak parancsolni... amúgy van ilyen az állatoknál is, nem? Ilyen szankció mellett, az biztos, hogy többé egyetlen egy pasi sem csalná meg a párját! Amúgy az meg röhej, hogy a nő néz félre, rögtön "ku*rva" lesz, míg egy pasinak meg el van nézve... szááánalom
És Te amúgy hogy bírod? Változott a véleményed (apádról)? Ez közelebb hozott az édesanyádhoz?
megint 39 vagyok.
Én is anyut csodálom hogy még minden után mennyire elnéző volt hogy akkor legyen együtt a nővel és ne váljunk el haragban stb. Képzeld, volt párszor olyan hogy megleptük és akkor mindig ott volt. Hihetetlen az egész. Nekem meséli valaki, el se hiszem kb. :D Most karácsonykor volt 5 éve hogy történt, engem azért nem viselt meg mert én nem voltam itthon, de 2 testvérem , akik tanúi voltak annak hogy majdnem megfojtotta anyut, nekik sokkal rosszabb. Mindig is anyásak voltunk, hiszen mikor reggel felébredtünk, apu már "dolgozott" és akkor jött haza mikor mi már aludtunk. Nem sűrűn láttuk. Nem is hiányzik egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!