Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha a párotokról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy felesége és kisfia van akikről eddig nem is hallottatok?

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a páromnak van egy felesége és egy 3 éves kisfia. Üzletkötőként állandóan utazgat, heti 2-3 napot van itthon, egyáltalán nem tűnt fel, hogy átver. Amikor rákérdeztem, nem tagdott semmit, azt mondta, egyikünket sem akarja elveszíteni. Nem tudom mit tegyek. Teljesen össze vagyok zavarodva.
2013. márc. 6. 12:03
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
71%
39 es vagyok. Egy tehenészetben dolgozott gépkezelőként és állatok mellett ugye nincs nagyon szabadidő, mindig kell valamit csinálni. Fizetés az úgy volt hogy hazahozott x összeget amit mindig anyu kezébe adott és anyu fizette a számlákat, gazdálkodott belőle. Volt hogy azt mondta hogy 3 hónapig nem hozott haza pénzt mondván hogy a cég nem fizet. Anyu meg csak sajnálta apámat hogy úristen szegény mennyit dolgozik és meg kellett szorítani a gatyamadzagot, akkor 3 hónapig éltünk az 1 havi fizetésből. Szar volt utólag rájönni hogy amíg apám beutazta az egész országot, étterembe járt, múzeumokba a másik nővel, addig mi örültünk ha kajáltunk, nem még hogy kirándulni menjünk valahova is vagy ilyenek. Anyu eszméletlen szerelmes volt, apu volt az első pasija és hát 23 évig együtt élni. Anyu komolyan vette a szegénységben, gazdagságban dolgot. akkor is szerette ha nem volt pénzünk, soha nem akadékoskodott hogy úristen nem fizet a cég.
2013. márc. 7. 09:14
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Éjjel köhögés közben ezen kattogott az agyam.

Azért nehogy ne tűnjön fel valakinek, hogy fél fizetést hord haza a párja... és több száz km volt a két család között, soha, egy ismerősbe se botlott bele a férfi hol egyik, hol másik nővel?????

Nekem az nagyon nem tiszta.

2013. márc. 7. 11:38
 43/45 anonim ***** válasza:
90%

39!

Hát ez nem semmi!

Most hogy ezt írtad, most már látom az egészet...

Anyukádat csodálom, én tuti NAGYON kiakadtam volna a helyében... de nem volt olyan, hogy "na akkor meglepjük apukátokat és lemegyünk, megnézzük mit csinál a tehenészetben...biztosan örülni fog nekünk" akció?

Komolyan mondom hogy az ilyen pasiknak le kellene vágni a himbilimbijüket... vagy a mogyoróikat, ha már ennyire nem tudnak maguknak parancsolni... amúgy van ilyen az állatoknál is, nem? Ilyen szankció mellett, az biztos, hogy többé egyetlen egy pasi sem csalná meg a párját! Amúgy az meg röhej, hogy a nő néz félre, rögtön "ku*rva" lesz, míg egy pasinak meg el van nézve... szááánalom

És Te amúgy hogy bírod? Változott a véleményed (apádról)? Ez közelebb hozott az édesanyádhoz?

2013. márc. 8. 09:50
 44/45 anonim ***** válasza:
72%

megint 39 vagyok.

Én is anyut csodálom hogy még minden után mennyire elnéző volt hogy akkor legyen együtt a nővel és ne váljunk el haragban stb. Képzeld, volt párszor olyan hogy megleptük és akkor mindig ott volt. Hihetetlen az egész. Nekem meséli valaki, el se hiszem kb. :D Most karácsonykor volt 5 éve hogy történt, engem azért nem viselt meg mert én nem voltam itthon, de 2 testvérem , akik tanúi voltak annak hogy majdnem megfojtotta anyut, nekik sokkal rosszabb. Mindig is anyásak voltunk, hiszen mikor reggel felébredtünk, apu már "dolgozott" és akkor jött haza mikor mi már aludtunk. Nem sűrűn láttuk. Nem is hiányzik egyáltalán.

2013. márc. 8. 15:50
 45/45 anonim ***** válasza:
79%
Mi lett?
2013. márc. 15. 01:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!