Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha a párotokról kiderülne, hogy felesége és kisfia van akikről eddig nem is hallottatok?
Én eddig úgy tudtam ilyen csak a mesében van.. két család párhuzamosan.. szülők, rokonság haverok nem szólnak semmit, hanem aszisztálnak ehhez.. hogy hivatalból nem derül ki.. hogy nem történik valami kimagyarázhatatlan váratlan esemény.. na ne má..
Mindenesetre ha igaz akkor neked kell döntened.. akarsz e egy bigámista férfi egyik felesége lenni, aki ráadásul átvert vagy nem.. én ez utóbbit választanám habozás nélkül.
Szegény, ez nagyon durva :( Sosem tudtam elképzelni, hogy ilyen esetek hogy fordulhatnak elő, de lám, mégis van ilyen.
Anyukám barátnőjét ugyanígy verte át a pasija, csak őt 13!!! éven keresztül (bár ott szerencsére se neki, se a másik nőnek nem született gyereke attól a görénytől). Mondjuk amellett, hogy sajnálom, azért az a nő például a nagy szeretetéhsége mellett sajnos elég hülye is (finoman fogalmazva), és azóta már újra átverte valaki más...
Durva, hogy nem volt neki furcsa, miért jegyesek hosszú éveken át (mindig volt indok, hogy miért halasszák), felnőtt, dolgozó ember létükre, miért nem költözik vele össze a pasi (eltérő munkarendre hivatkozott...), miért nem akar gyereket, stb. Olyan hülye magyarázatokat fogadott el, hogy az elmondhatatlan.
Ez a tipikus struccpolitika eredménye szerintem, nem tudom elképzelni, hogy az ilyen mocskok viselkedésében ennyi időn keresztül SEMMI ne legyen gyanús az átvert feleknek.
Döbbenet!!! És még él a pasi?
Komolyra fordítva a szót, azt hiszem, hogy nemlenne itt miről beszélni, el kell hagyni, vagyis ő kotródjon, ennél egyértelműbb hülyére vevés nincs is!
Ne haragudj, de én ezeket csak úgy poénból írom most:
Mit tegyél?
- Amikor ő van otthon állítson be hozzá egy pasi (lehet haver is) aki azt állítja hogy te vagy a felesége :P Lehetőleg egy kétajtós body builder személyében, és baráti kísérettel...
- vagy egyszer mondd neki poénból hogy neked is van egy férjed...
- költözzetek össze mind a 6-an: előnyök: nem kell külön dajkát felfogadni, mert lesz ki vigyázzon a gyerkőcökre... nagy a család: 3 nagymama, 3 nagypapa... legalább nem kell majd ovira költeni...
- nagy család révén sok ajándékot fognak kapni a gyerkőcök (3 nagyszülő)....
És komolyra fordítva a helyzetet:
- Nem gondolkoztál-e már el azon, hogy mi lesz ha meghal? Azt ugye tudod, hogy akkor a feleségé lesz minden.... és te meg ott maradsz a két gyerekkel...
-akik ehhez asszisztáltak nem kérted még őket számon?
-nem vetted észre, hogy a fizetése másra is elmegy?
- És a másik mit szólt hozzá? Ő mit szeretne? És ő mikor jött rá, hogy te is vagy? Vagy egyáltalán honnan?
Mit tennék?
Én eleve úgy szülnék gyereket, hogy ha nagy gáz van, akkor egyedül is fel tudjam nevelni... így nem lenne kérdés, mert egyből két nyaklevessel az utcán találta volna magát... csak ugye vigyázz! Mert ha a férj fizeti a házatok felét, és meghal, akkor elméletileg (bár nem vagyok benne biztos - nézz utána - de a feleségé, lesz a házad / lakásod fele is! Úgyhogy ezt minél előbb papírozzátok le (valahogyan)!)
Te jó ég de durva!! A fickó szüleit is számon kéne kérni. Én tuti megtiltanám nekik, h lássák az unokákat, amiért ilyen szemét módon falaztak.
Nézd én a helyedben elmennék egy jó ügyvédhez, aki ha lehet intézzen egy jó bírónőt, meséljétek el a sztorit neki, és kérjetek jó nagy gyerektartást..Én hallottam hasonló sztoriról, és ott valami ilyesmit csinált a nő. Van egy birónő a környékükön, aki nagyon harap az ilyen pasikra (de többről is hallottam már ezt) és kicsinálta a hapsit.
Én csak ennyit tudok tanácsolni! Az biztos, hogy ne akarj ezzel az emberrel maradni, még ha borzasztóan fáj is.. nem tudhatod, h mikor és miben hazudik neked, ha képes ilyen kaliberű dolgokkal átverni egy nőt, és úgy 2 gyereket csinálni neki, h közben felesége és másik gyereke van.
Hű... Hát ez filmbe illő!
És a felesége sem tudott rólatok eddig? Ő is azt hitte, hogy minden rendben? Nyilván, mert ezek szerint vele is szexelt, ha 3 éves a gyerek... A nagyszülők meg asszisztáltak ehhez.
Az, hogy kidobnám evidens. De nem úszná meg ennyivel, szerintem a családom férfi tagjai felkeresnék, és jól elbeszélgetnének vele. + bíróságon borsos gyerektartást kérnék. Nincs az a bíró, aki ne ítélné meg!
Nagyon sajnállak, borzasztó lehet most. Meg gondolom a gyerekeknek is...
Pár évvel ezelőtt volt "szerencsém" találkozni az ilyen férfivel. Nálunk szintén hosszú idő után, de kiderült h a páromnak van egy felesége és egy 6! éves fia.
Nem tudtunk egymásról, mert 100 km-re laktunk. Kettős életet élt.
Ez szerintem már az a kategória ahol nincs helye megbocsájtásnak! Én kiraktam a francba... Új életet kezdtem, nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!