Hallottatok már ilyet, hogy az anyuka felajánlja a volt párjának, hogy a láthatás hétvégén aludjon nála?
Párom exe azt találta ki, hogy ne vigye el 2hetente a gyereket, hanem ő aludjon ott péntek estétől vasárnap délutánig.
Ezzel azt próbálja elérni, hogy én egyáltalán ne legyek a gyerekkel. Nem tetszik neki, hogy amikor itt van a gyerek, nem akar hazamenni. Minden második hétvége a gyerekről szól. Együtt sütünk, mesét nézünk, kirándulunk.
Ezt persze élvezi a gyerek, és nem akar hazamenni, mert otthon elküldik a szobájába, és egyedül kell játszania.
Az én exem mindig nálunk alszik, ha jön, mert messze lakik, és nem akarom, hogy szállásköltséget kelljen fizetnie.
Úgyhogy igen, én már hallottam. :)
Szerintem, ha úgy van, ahogy az Első válaszoló írja, akkor normális emberi gesztus, és nagyon dicséretes, hogy így, felnőtt módjára meg tudják oldani.
Ha viszont tényleg valami "szemétkedésből", akkor fura.
Az anyja mondta, hogy ő nem tud annyit foglalkozni a gyerekkel abban a 12 napban, amennyit mi abban a 2-ben.
Nálunk nem szükséges egyedül játszania, mindig ráér valaki foglalkozni vele, otthon meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!