Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hallottatok már ilyet, hogy...

Hallottatok már ilyet, hogy az anyuka felajánlja a volt párjának, hogy a láthatás hétvégén aludjon nála?

Figyelt kérdés

Párom exe azt találta ki, hogy ne vigye el 2hetente a gyereket, hanem ő aludjon ott péntek estétől vasárnap délutánig.

Ezzel azt próbálja elérni, hogy én egyáltalán ne legyek a gyerekkel. Nem tetszik neki, hogy amikor itt van a gyerek, nem akar hazamenni. Minden második hétvége a gyerekről szól. Együtt sütünk, mesét nézünk, kirándulunk.

Ezt persze élvezi a gyerek, és nem akar hazamenni, mert otthon elküldik a szobájába, és egyedül kell játszania.

2012. ápr. 11. 15:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Az anyja mondta, hogy ő nem tud annyit foglalkozni a gyerekkel abban a 12 napban, amennyit mi abban a 2-ben.

Nálunk nem szükséges egyedül játszania, mindig ráér valaki foglalkozni vele, otthon meg nem.

Azért ilyet ne fordíts az anya ellen ti 2 vagytok 2 napra ő egész évben egyedül mos, főz, takarít a gyerekre.

2012. ápr. 11. 19:47
 12/14 anonim ***** válasza:
50%

"Ezt persze élvezi a gyerek, és nem akar hazamenni, mert otthon elküldik a szobájába, és egyedül kell játszania."

Na ezzel a mondatoddal bújj el jó mélyre!!! Nem tudod miről beszélsz, persze, hogy ti jól elmacázgattok a gyerekkel abban a 2 napban, hiszem 2 napig könnyű lefoglalni egy gyereket, kirándulgatni, kényeztetni...

Kíváncsi vagyok neked mennyi energiád lenne minden egyes nap tökéletes programszervező anyukaként!

Tudom miről beszélek, mert én is elvált szülők gyerekei vagyok, tudom, hogyha én mentem apához mindig a kedvembe akartak járni abban a rövid időben!

A kérdésedre a válasz, nem, nem hallottam olyat, hogy ilyet felajánljon egy anyuka, az nem normális szitu!

2012. ápr. 11. 22:45
 13/14 A kérdező kommentje:

Anyukát a szülők tartják el, annyi dolga van egész nap, hogy reggel elvigye a gyereket oviba, és délután hazahozza és FOGLALKOZZON VELE.

Elkezdett valami iskolát, de a gyerek miatt abbahagyta.

Ezt a szülők mesélték nekünk.

2012. ápr. 12. 10:59
 14/14 anonim ***** válasza:

amennyiben az a célja, hogy a gyerek néha normális családban érezze magát ahol az apuka és az anyuka is ott van este és az altatás után mindenki húz a saját kanapéjára akkor oké a felajánlás.

Ha anyuka mellesleg ezzel az ott alvással a saját pasihiányát óhajtja megoldani azzal az alig titkolt hátsó szándékkal, hogy az apuka majd így rájön, hogy mégiscsak ő az igazi akkor több mint gáz.

2012. máj. 11. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!