Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell smárolni? :"S...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell smárolni? :"S Félek mert még nem csináltam :s

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok és nem tudok :S Az a fiú aki teccik megkérdezte h tudok-e én mg persze azt modtam hogy igen. Azt mondta hogy a közeljövőben lefog kapni :S De mit csináljak hogy ne égjek be?

Lécci ne azt irjátok le hogy hogyan mondjam el a fiúnak, hanem irjatok technikákat, vagy mivel gyakorolhatok, vagy érszletes leirást. annyira béna vagyok h jajj nekem :S előre köszönöm a válaszolókat és minden megfelel és ne OFFoljatok. köszi :S :)

2009. szept. 12. 12:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

szia! ne félj semmi okod nincs rá, majd a fiú úgyis irányítani fog. CSUKD be a szemed és minden simán fog menni

NE AGGÓDJ tudni fogod.

én is féltem az első előtt de aztán valahogy MENT pedig fogalmam sem volt hogyan kell:D

2009. szept. 12. 13:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
biztos nagyon érett lehet a fiú, ha ilyen kérdést tesz fel, hogy tudsz-e smárolni. ez nem tudás kérdése, mert mindenki tud. ha már a nyelve a szádban lesz, automatikusan menni fog minden. hiába mondod, hogy ezzel nem segitettem, de tényleg, ha ott lesztek abban a helyzetben, meglátod, te is rá fogsz csodálkozni, hogy nem is bonyolult, és magától, tanulás nélkül is megy:) hajrá!
2009. szept. 12. 13:07
 3/7 A kérdező kommentje:
de körkörösen ? vagy fel le vagy.. ajj ez cink xD
2009. szept. 12. 13:20
 4/7 anonim ***** válasza:
a nyelvetek és az ajkatok érjen össze, csukd be a szemed, ha a szádba dugja a nyelvét, nyalogasd, csináld úgy, ahogy téged felizgat, és ő is úgy fogja csinálni, és majd ráhangolódtok:)
2009. szept. 12. 13:38
 5/7 anonim ***** válasza:

A körkörösen az nagyon jó, nekem jó volt!

25 F

2009. szept. 12. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Köröskörösen +1 pont
2009. szept. 12. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Elözö vagyok

Ha szeret téged akkor nemérdekli, hogy hogyan fogsz smarolni. Ha nemtudsz akkor megtanít :)

Szerintem csak beugratós kérdés volt.

2009. szept. 12. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!