Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell smárolni? :"S Félek mert még nem csináltam :s
15 éves lány vagyok és nem tudok :S Az a fiú aki teccik megkérdezte h tudok-e én mg persze azt modtam hogy igen. Azt mondta hogy a közeljövőben lefog kapni :S De mit csináljak hogy ne égjek be?
Lécci ne azt irjátok le hogy hogyan mondjam el a fiúnak, hanem irjatok technikákat, vagy mivel gyakorolhatok, vagy érszletes leirást. annyira béna vagyok h jajj nekem :S előre köszönöm a válaszolókat és minden megfelel és ne OFFoljatok. köszi :S :)
szia! ne félj semmi okod nincs rá, majd a fiú úgyis irányítani fog. CSUKD be a szemed és minden simán fog menni
NE AGGÓDJ tudni fogod.
én is féltem az első előtt de aztán valahogy MENT pedig fogalmam sem volt hogyan kell:D
A körkörösen az nagyon jó, nekem jó volt!
25 F
Elözö vagyok
Ha szeret téged akkor nemérdekli, hogy hogyan fogsz smarolni. Ha nemtudsz akkor megtanít :)
Szerintem csak beugratós kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!