Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam vagy csak mondjam meg neki a véleményem?
Figyelt kérdés
Hétvégén a barátomnál voltam. Tudta mikor érkezem meg (nem egy városban élünk) még is 3 órát váratott és másnap reggel arra hivatkozva, hogy anyjának vásárol ajándékot elment és "kitett" 9-kor. Amúgy látszólag imád és szeretjük egymást de ez szemétség volt... Dobjam? Nagyon szeretem. :(2013. márc. 3. 21:55
2/5 anonim válasza:
Hát, én azért jól leb@sznám.
Vagyis, hajlamos vagyok én is szétszórt lenni. Nekem barátnőim néha jól elmondták, hogy ez nem esett nekik jól, mondjuk, nem várattam 3 órát egyiket sem...
Miért nem vitt ajándékot venni? Engem ez jobban izgatna.
3/5 A kérdező kommentje:
Mert a nagybátyjával ment. Bár én sem értem...
Lehet azért, mert még nem akarja hogy kitudódjon a kapcsolatunk. Megtudná az anyukája, azzal pedig várni akar, mert más életvitel szerint élnek. (Ázsiai)
2013. márc. 3. 22:03
4/5 anonim válasza:
Ha jól értelmezem, akkor ott aludtál nála....Megbeszéltétek ezt? Mert jó nagy bolond vagy, ha nem kérted számon azonnal, ez több, mint pofátlanság volt a részéről. Odautazol hozzá, és nem hogy nem megy eléd, de még várat is? Biztos, hogy nem csak szexre kellesz neki?
5/5 A kérdező kommentje:
Már nem tudom...
2013. márc. 4. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!