Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm elhagyott egy fullra gáz pasiért, hogyan
lehet ezt megészteni?
Figyelt kérdés
Valami irtó gáz nyomingerért lecserélt, akiről lehet tudni nemcsak életcéljai nincsenek, de havonként más nője van, mert egész nap bulizik. Irtóra dühít a dolog, a barátnőm azzal indokolta, hogy "azonnal belé szeretett". Az okés, hogy hazudott nekem az irántam érzett érzelmeiről, meg rendbe van, hogy nem szeretett belém, van ez így, de akkor legalább egy jobb pasira cserélt volna le, még azt mondom, benne van a pakliban. Na de egy 50 kilós alkoholista nyomorékra. irtó dühös vagyok, hogyan lehet ezt megemészteni?
Sz*rd le. Amúgy pedig ha nem sütne belőled a keserűség, még együtt is éreznének veled :)
2013. márc. 3. 21:09
2/11 anonim válasza:
Összejösz egy jobb csajjal
2013. márc. 3. 21:10
3/11 anonim válasza:
Megészteni? Hát ésszel.
2013. márc. 3. 21:10
4/11 anonim válasza:
Arra gondolj, hogy nem érdemelt meg a csaj és jobb is hogy ez most derült ki, kiderülhetett volna jóval később is. Vagyis légy hálás és örülj neki, hogy megtörtént. Vedd úgy, hogy ez volt a nap fénypontja :)
2013. márc. 3. 21:24
5/11 anonim válasza:
Ha igaz amit leírtál a csávóról akkor 1 hónap után a barátnőd sírva fog könyörögni, hogy enged vissza..:D
Amúgy meg, igaza van az elsőnek sz*rd le az egészet.. találsz jobb lányt is.:D
2013. márc. 3. 21:25
6/11 anonim válasza:
Úgy, hogy leszarod. Exem is egy nálam fényévekkel rondább csajjal jött össze, megállapítottam magamban, hogy neki valójában ez a szintje, nem pedig én és kész.
2013. márc. 3. 21:26
7/11 anonim válasza:
Nem mindegy,h kiért cserélt le? Hagyd a p.csába,sz.rd le őket!
2013. márc. 3. 21:40
8/11 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! Örülj, hogy gyorsan megszabadultál a selejttől!
2013. márc. 3. 21:54
9/11 anonim válasza:
Valakinek bejönnek az 50kilós nyomingerek?o.O
Én is ilyen vagyok, de nem kellek egy csajnak sem. Sovány vígasz, de az a kis lúzer biztos a pénze miatt lett vonzó a csaj számára, mi másért kéne egy ilyen magamfajta nyomi a lányoknak?
2013. márc. 3. 22:51
10/11 anonim válasza:
Azért mert ő lazább mint te ő egy nyomorék pöc$, de ez őt nem érdekli. Ezért vonzó, mert magabiztos. Ő lexarja ha a csaj nem bukik rá, majd valaki más rábukik. Ettől elérhetetlenebb és vonzóbb lesz. Aztán adja az értékes belsőt meg a szépet aztán pattintja a következő csajért.
Valamit csak tudhat ha te hoppon maradtál ő meg minden nőt megkap, nem?...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!