Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok ti meg szoktatok kuzdeni egy lanyert?

Figyelt kérdés
mert egyre inkabb azt veszem eszre hogy a mai sracok egyaltalan nem harcolnak kuzdenek egy kiszemelt lanyert..
2013. márc. 3. 14:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nem érdemes. Én már egy ideje ellenük fordítom a saját praktikájukat, tehát ők küzdenek értem. Igaz, nem mindegyiknél válik be, de a nagy többségnél működik :) . Így sokkal izgibb az egész :). És így én maradok a dominánsabb fél ami már évezredek alatt se volt másképp az emberi civilizációban.
2013. márc. 3. 15:14
 12/22 anonim ***** válasza:

Eddig csak 1 olyan lányt ismertem,akiért hajlandó lettem volna bármilyen erőfeszítést is tenni.

De kérdés,hogy mit értesz küzdés alatt.

2013. márc. 3. 15:15
 13/22 anonim ***** válasza:

Nem. Ők se küzdenek értem. Én miért küzdjek?

Amúgy is, értelem és motiváció nélkül nem ér semmit a küzdelem.

2013. márc. 3. 15:18
 14/22 anonim ***** válasza:

Miért is kellene küzdenem? Ő egy felsőbbrendű lény vagy mi?

Másrészt honnan a jóistenből találjuk ki mit akar egy lány? Ha azt mondja nem,akkor békénhagyom,nem futok utána.

2013. márc. 3. 15:27
 15/22 anonim ***** válasza:

Én sem küzdök. Egyenrangú felek vagyunk, közös döntésen kell alapulnia, hogy lesz-e valami.

Volt már olyan, hogy küzdöttem, összejöttünk, egy hét múlva dobtam, mert nekem így már rossz érzés, így nem akarom, nem kell. Elmegy a kedvem az egésztől.

22/F

2013. márc. 3. 15:38
 16/22 anonim ***** válasza:
Pff...nem...max az a kevés normális xD Aztán 'sírnak' ha a ribik ejtik őket (Y)
2013. márc. 3. 16:17
 17/22 anonim ***** válasza:

csak akkor teszek valamit egy lányért, ha eltudom érni hogy mutasson felém valamit.

Hiába flörtölök valakivel, ha az mással is "üzi", akkor én ott abbahagyom általában.

2013. márc. 3. 16:18
 18/22 anonim ***** válasza:

15:27

Pedig szerintük gondolatolvasónak kellene lennünk. Én már találkoztam olyannal, aki elutasított, persze erre hagytam a p*csába. Erre pár hónappal később mondta hogy összejött volna velem ha nyomulok még rá. Ilyenkor mondtam hogy kapja be és lépjen ki az életemből.

Ha a csaj nemet mond, te nem csinálsz semmit -> akkor hülye vagy hogy nem nyomulsz és nem harcolsz érte

Ha nemet mond, és te tovább nyomulsz -> akkor hülye vagy mert nem érted a "nem" jelentését.

Ezek után nekem biztos nem kell nő, inkább élek magányosan!

2013. márc. 3. 17:12
 19/22 anonim ***** válasza:

#11 Ezzel a hozzá állással meg is érdemled! Edd meg amit főztél!^^

Milyen beképzelt vagy.

S nem megküzdeni kell, mer mi ez vmi háború?? Az már régen rossz, mint egy vadat elvadászni?

Add önmagad, légy megértő, türelmes, s ezt kapod vissza is, azt add, amit mástól is kapni szeretnél, ez így működik! Érezze, h figyelsz rá, érdekled.

(N)

2013. márc. 3. 17:29
 20/22 anonim ***** válasza:

"Add önmagad"

Mibe, ha megtenném Te is őrültnek néznél, meg úgy mindenki más is?

2013. márc. 3. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!