Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok ti meg szoktatok kuzdeni egy lanyert?

Figyelt kérdés
mert egyre inkabb azt veszem eszre hogy a mai sracok egyaltalan nem harcolnak kuzdenek egy kiszemelt lanyert..
2013. márc. 3. 14:32
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Én harcolok meg várok is ha kell ha látom a lányom h érdeklem:D
2013. márc. 3. 14:33
 2/22 anonim ***** válasza:
majd jön jobb és szebb.. :)
 3/22 Mókusgyilkos ***** válasza:

jah, mert ma azt zaklatásnak hívják és büntetik XD

na de most komolyan: mit is értesz küzdés alatt ?:D

mert amit pl a romantika idején imponálónak néztek az ma már tényleg zaklatás XD

4/22 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok és attól még, hogy tetszik egy fiú, nem adom magam könnyen. Igenis küzdj érte!
 5/22 anonim ***** válasza:
Én megküzdök egy lányért.
2013. márc. 3. 14:36
 6/22 anonim ***** válasza:
Én nem, ha nem kellek neki akkor nem kellek.
2013. márc. 3. 14:37
 7/22 anonim ***** válasza:
Mint az állat :)
2013. márc. 3. 14:42
 8/22 anonim ***** válasza:

Én igen, de nem küzdök a végtelenségig.

Persze vn amikor még a belem is kiküzdöm a lányért, mindent megteszek érte, szinte mindent, és van hogy én semmit nem kaptam vissza tőle, semmi viszonzást, semmit, csak kihasználtak. Most vagyok már úgy vele hogy egy ideig küzdök egy lányért, aztán ha már az elején látom hogy semmi értelme, mert ezt észre is veszem, akkor már hagyom is a francba. Ha tudnám hogy lenne értelme arra már rájönnék amúgy is.

2013. márc. 3. 14:45
 9/22 anonim ***** válasza:
Ám legyen, de "anyagi" küzdés sosem lesz, mert nem vagyok krőzus.
2013. márc. 3. 14:51
 10/22 fospuska ***** válasza:
kellhet a nő,de nem mindenáron. attól is függ,kell-e "versenyezni" valakivel,vagy csak a lány nehezebb eset. de nem hagyom halálra túráztatni magam,öreg vagyok hülyének.
2013. márc. 3. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!