Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok, mi volt a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mi volt a legtöbb idő, hogy a lányért küzdöttetek és végül a tiétek lett?

Figyelt kérdés
2013. jan. 13. 10:28
 1/10 anonim ***** válasza:
lementem neki kenyérért a sarki abc-be
2013. jan. 13. 10:30
 2/10 anonim ***** válasza:
Túl sok romantikus vígjátékot láttál. Itt már csak valaki vagy hisztizik vagy fizet.
2013. jan. 13. 10:30
 3/10 anonim ***** válasza:

1

De nem is voltál még szerelmes az tuti:XDD

2013. jan. 13. 10:31
 4/10 anonim ***** válasza:
Megtettem neki mindent,elvittem egy csomó helyre,feladtam a kedvenc időtöltésem,rá egy hétre megcsalt egy gazdagabb pasival....
2013. jan. 13. 10:32
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
5 perc. Ha annál tovább kell küzdeni egy lányért, akkor soha nem lesz a tiéd.
2013. jan. 13. 10:47
 6/10 anonim ***** válasza:
asd
2013. jan. 13. 11:37
 7/10 anonim ***** válasza:

fél év.

majd több mint év évig voltunk együtt.

2013. jan. 13. 11:48
 8/10 anonim ***** válasza:

2év....

Gimi legszebb csaja volt, már első pillanattól tetszett de nem lehetett az enyém, legjobb fiú barátja voltam, mindent nekem mesélt el mindent kívánságát lestem vettem neki virágot, verset írtam, segítettem neki tanulni sok időt töltöttünk együtt de mindig barátként tekintett rám de én nem adtam fel, végül mikor megcsalta a pasija akkor írt nekem egy levelet, hogy rájött olyan fiúra van szüksége mint én aki megbecsüli, megérte a küzdés 2011.július 20. életem legboldogabb napja:) mai napig együtt vagyunk.

2013. jan. 13. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez v kamu, v pincsikutyának tart a csaj, és közben a jó pasik kefélgetik.
2013. jan. 13. 16:41
 10/10 anonim ***** válasza:
5/9-es nagy marhaságot írtál,már ne is haragudj. Gratulálok
2013. márc. 3. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!