Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az miért van, hogy a legtöbb lány, megadja az elérhetőségét, beszélgetünk sokáig sms-ben majd mikor találkozóhoz jut a szó, jaaaj barátom miatt neee0?
Figyelt kérdés
Párnak tényleg kideritettem hogy valóban van barátja, a többiekkel pedig nincs közös ismerős. De akkor személyesen miért adja meg az elérhetőségét, és miért válaszolgat minden üzenetre? Nem értem a logikát, ha utána úgy is tudja hogy barátja van...2012. dec. 30. 13:35
1/10 A kérdező kommentje:
Ilyen peches vagyok, hogy mindig olyanokat szurok ki akinek barátja van-.
2012. dec. 30. 13:35
2/10 anonim válasza:
Mert haverként/barátként kezel és nem férfiként.
Egy hívásba felesleges beleképzelni többet-mint ami.
3/10 anonim válasza:
Vaaaaaaaaaaagy, ami még jellemző a nőkre: Nem a legjobb a párkapcsolat és ha találna jobbat a jelenleginél, akkor váltana. De amíg nincs jobb, addig jó a régi, csak hogy ne legyen egyedül.
4/10 anonim válasza:
ismerkedni, barátkozni még szabad attól, hogy van barátja. ezért ír vissza, ezért lehet beszélgetni velük. de ha már tovább haladnál, akkor persze, nekik is leesik a dolog, és szólnak, hogy bocsi, foglaltak.
vagy nem tetszel nekik annyira, és azért kitalálják, hogy van barátjuk.
lány vagyok
5/10 A kérdező kommentje:
4. Ezért mondtam hogy nem kitalálják hogy van barátjuk, mert tényleg van. Viszont nem értem minek akkor ismerkedni... Gondolja csak úgy smseznék vele?
2012. dec. 30. 13:45
6/10 anonim válasza:
Gondolták, te is barátkozhatsz hátsó szándék nélkül. Most szólj hozzá.
7/10 A kérdező kommentje:
és a találkozás minden esetben hátsó szándék? :D
2012. dec. 30. 13:50
8/10 A kérdező kommentje:
elég elcseszett faj ez a női nem :D
2012. dec. 30. 13:56
9/10 anonim válasza:
Csak amelyikhez a szingliség alapfeltétel.
10/10 anonim válasza:
Velem pár napja történt.. megismerkedtem egy csajjal k*rva jó minden,csak kicsit messze lakik..de felajánlottam hogy elmegyek hozzá,szóba jött a szex meg egyéb, mondta hogy benne lenne, meg úgymond nagyon elvarázsoltuk egymást..de bejelentette hogy van pasija és nem tudná megcsalni..de azért kacsingat felém
fuck logic
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!