Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lézeres méhszájplasztikáról...

Lézeres méhszájplasztikáról kérnék infót! Orvost és elérhetőségét, aki csinál ilyet. Van valakinek tapasztalata a lézeres műtétről? Köszi: fél éves kicsi lány aggódó anyucija

Figyelt kérdés
Szülés közben méhnyakrepedésem volt, ami most fél év múltán újra berepedt egy kicsit (lehet, hogy el se látták rendesen). Orvosom plasztikázni akarja, de én nem akarok altatást, mert több rokonom halt már meg altatás miatt. Valami családi vonás ez sajnos. Orvosom szerint szüljek gyorsan még egyet és akkor nem kell plasztika. De én csak pár év múlva szeretnék másodikat. Meddig maradhat így a méhszájam? Van valakinek tapasztalata?
2009. ápr. 23. 08:53
 1/2 anonim ***** válasza:

engem hólyagsérvvel műtöttek, ott nem altattak, végig fent voltam.

lehet hogy ezt is meg tudnák csinálni altatás nélkül. kérdezz rá a dokira.

egyéb infót sajnos nem tudok :(

2009. ápr. 23. 09:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Meddig maradhat így a méhszájam?

Mivel nem én vizsgáltam, azt kell mondanom nem tudom, de ha orvosa sürgeti, az csak annyit jelenthet, hogy nem sokáig. Nem érdemes halogatni, mivel komolyabb baja is lehet belőle!

Ilyen beavatkozásra akkor van szükség, ha a méhszájseb állandó vérzést, folyást tart fenn. Ha teljesen tünetmentes, én semmiképp nem bántanám.

Nos sajnos ezt a műtétet csak altatásban lehet végezni, mivel pokolian fájdalmas! Elvégre lézeres égetésről beszélünk.

A műtét 5-10 percig tart, utána vérzéssel, és 5-6 hét szexmentes hét!

Ha de elvégzik du már otthon lehet!

Üdvözlettel: Dr. Bóday László

Szülész-Nőgyógyász Szakorvos

2009. ápr. 23. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!