Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől leszek érdekes egy férfinak?
Figyelt kérdés
Van aki szép, normális, intelligens és a kutyának nem kell, van aki meg kétszínű aljas nőszemély és belézúgnak teljesen.
Mégis mit kell adni egy férfinak, hogy belém szeressenek és hogyan kell viselkednem, higy olyan férfit érdekeljek akitől én is szeretnék többet. Ha megkérdezik tőlem fogalmam sincs mit tudnék adni, csak annyit tudok rá válaszolni, hogy nem kevesebbet, mint a többi nő.
2013. márc. 3. 12:44
21/23 A kérdező kommentje:
Ha szexelünk akkor azért, mert én is akarom. Nem csak az ő "célja". De miért ne akarna többet?
2013. márc. 3. 14:03
22/23 anonim válasza:
a bájaidtól (szexuális kisugárzás, aranyosság, kedvesség, jó test)
nekem pl ha van egy kis hasad jobban bejönnél, meg ha alacsony lennél, de nem ez a lényeg
F19
23/23 anonim válasza:
Beszelgess vele,de jo sokat;) nkm bejott;)es arulj el neki vmi titkot h tudja h megbizol benne;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!