Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít hogy egy férfinak mennyi pénze van?
nem számít a pénz! de azért nyilván ha mentek valahova azért udvariasságból ne igazán a lány fizessen. Hanem max megbeszélitek hogy közösen összedobjátok stb :) de sajnos vannak csajok akik már eleve csak akkor mennek valahova egy sráccal ha tudják hogy jajj meg fog hivni juhuuu -.-* hánynék eettől
17lány
Nekem nem számít, ugyanis a leendő párommal közösen tervezem felépíteni a jövőnket, nincs arra szükségem, hogy lakást, autót (vagy bármi mást) a fenekem alá toljanak. 21L
Kifejezetten taszító és szánalmas az a férfi, aki szerint ez kell a nőnek, habár várom a nőgyűlölők válaszait, akik rögtön megcáfolják ezt :) (a pénzéhes olcsó ribiket nem vettem 'nő' kategóriába).
Nem az számít, hogy mennyi pénzed van, hanem hogy mennyi ambíciód. Ha azt látom, hogy megcsináltál egy szakmát vagy diplomát és most elvegetálsz és ezt is tervezed a jövőben, akkor halott ügy.
Ha azt látom, hogy emellett tanulsz, fejleszted magad, és úgy általában mindent megteszel, hogy előbbre lépj, akkor oké.
Ennek két oka van. Egyrészt én is rengeteg energiát fektetek abba, hogy minél többet tudjak, és minél értékesebb legyek a munkaerőpiacon, de ha azt látom, hogy a pasim nem csinál semmit, az elég demotiváló érzés.
Másrészt legyünk reálisak, 70 ezerből nem lehet családot alapítani, normális életet élni. Huszonévesen viszont az ember lánya már azért általában ilyesmiben is gondolkozik.
24N
Na a szokásos álszentség :D
3 dolog közül legalább egy kell
Jól kinézni (mindegy, hogy arcra vagy "gyúrással" lentebb)
Sok pénz
Makulátlan jellem.
ma 11:48
A szokásos téveszmék.
Bár ha ri-bancot szeretnél párodul, akkor teljesen igazad van.
Kár hogy nem.
Próbáld meg a dolgot, ha ronda vagy, csóró is és még a jellemed is egy rakás sz*r.
Tuti nem fog menni. És nem a ri-bancokra gondolok hanem a többiekre is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!