Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Számít hogy egy férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számít hogy egy férfinak mennyi pénze van?

Figyelt kérdés
24 éves vagyok, gyakorlatilag semmim sincs. Anyukámmal lakom egy panelház 4. emeleti lakásában. Se autóm, se semmim. A keresetem sem túl sok, 70 ezer körül viszek haza havonta. Mit gondoltok erről?
2013. febr. 9. 11:35
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Az én anyukám és az apukám amikor összeházasodtak, akkor semmijük sem volt. Esküvői vacsorát sem tudtak tartani.

Egy tükörrel, és egy lavórral mentek az albérletbe.

Ma van velem együtt öt gyermekük. A tesóim egyetemet végzettek, mindnek családja van, jól élnek. Én is suliba járok. és nekem is biztosítottak egy önálló lakást, és olyan képzést, hogy önállóan meg tudok élni. Haza csak lelki támaszért járok.

A semmiből teremtettek meg bennünket, és máig jól él az egész család az unokákkal együtt.

Nem a pénz számít, hanem, hogy mire vagytok képesek együtt.

2013. febr. 9. 11:54
 12/36 anonim ***** válasza:
10%
Valóban téveszme, mert a jellem nem számít a nőknek, csak a másik 2.
2013. febr. 9. 11:55
 13/36 anonim ***** válasza:
50%
Nekem egy srácban először a külső fog mielőtt nem ismerem...de halóó! szerintem nem én vagyok az egyetlen aki úgy gondolja hogy hiába néz ki jól sok a pénze stb ha belül olyan mint a rohadt alma...akkor inkább egy csúnyácska fiú de tökéletes belsővel
2013. febr. 9. 11:59
 14/36 anonim ***** válasza:
11%

11:54-es

Ez egy kicsit - nagyon - ellentmondás, mert valahonnan szereztek nagyzsetont... Kérdés: honnan? :D Az Apeh vajon jó szemmel nézte-e a dolgot? :D Vagy csak Tasziló nagy-nagybácsi hagyott rájuk 1000000000000(...)0000 milliót?

2 csóró csak arra jó hogy újabb ötöt csináljon. De ha sikerül "szerezni" pénzt akkor már régen jó.

2013. febr. 9. 11:59
 15/36 anonim ***** válasza:
Számít.
2013. febr. 9. 12:03
 16/36 anonim ***** válasza:
2013. febr. 9. 12:05
 17/36 anonim ***** válasza:

#16:

Jó a link!

2013. febr. 9. 12:15
 18/36 anonim ***** válasza:
16.-os vagyok.Tényleg nagyon jó.:)
2013. febr. 9. 12:21
 19/36 anonim ***** válasza:
Jó az a kis film, igaz is ilyenek a ribancok!
2013. febr. 9. 13:59
 20/36 anonim ***** válasza:

Valamennyire számít elég sokaknál. Aki az ellenkezőjét állítja az hazudik!

Kivételek persze lehetnek, meg vannak is, de sokan pont ilyenek.

2013. febr. 9. 14:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!